fredag den 14. september 2012

(Golf) stjerner for et blad


For flere uger siden begyndte mine børn at gå til golftræning i Esbjerg Golgklub. Alleførste gang var vejret fantastisk med solskind og 28 grader varme - det bød selvfølgelig på at tage mange billeder, som jeg også gjorde :o)

Men der var også en fotograf til stede... Og nu har vi fået den nyeste udgave af klub-bladet med mine børn som stjerner :o) Hvem ved om de en dag bliver til en Thomas Bjørn ;o)5 kommentarer:

 1. Ej, hvor cool:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt! Og hvor ser de dejlige ud:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Tak, piger! Det var en dejlig oplevelse at se dem i bladet, og vi havde slet ikke regnet med sådan noget da vi kom til golftræning første gang :D

  SvarSlet
 4. Hvor må det være sjovt at have sine børn med i sådan et blad:) og jeg har aldrig tænkt på, at børn kan gå til golf, men hvor lyder det dog hyggeligt!:) Her har vi kun tænkt i børnegymnastik og svømning.. Måske jeg skulle undersøge lidt mere bredt;):)
  Dejlig søndag aften!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så bredtænkende - tidligere har vi også kun gået til gymnastik... Golfholdet for børn startede for første gang i foråret i år, og da flere drenge fra vores bhv (Martins venner) går til det, blev vi inviteret af en forælder til at prøve. Men synes egentlig at det kommer an på barnet, om det vil gåt til det eller andet...
   Også god aften til dig!

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...