fredag den 30. november 2012

Julen kommer til Esbjerg


I dag er en særlig dag for byens børn ;o) Julemanden kommer til Esbjerg med et skib til Dokhavnen og kører med juletoget gennem byen til Torven. Her tænder han det store juletræ, og dermed bliver skøjtebanen officielt åbnet for skøjtning. 

Det skal vi slet ikke gå glip af, og børnene glæder sig utroligt meget til dagen! Faktisk har de talt dagene den sidste uge :o)

Billedet har jeg fået for nogle år siden, da jeg var aktiv i den lokale forening "Vores kvarter", og ved faktisk ikke hvem det tilhører...

8 kommentarer:

 1. Ej, hvor hyggeligt:) Vi har også været på havnen hvor vi bor og hilse på julemanden i dag for han sejler i fiskekutter hertil hvert år:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hyggeligt med juletraditioner, også i byen. Dejligt at Julemanden også kommer til jer ;o)

   Slet
 2. Hyggelig tradition :-) Her hvor jeg bor har der været en beboerforening, som hvert år den 1. dec tænder juletræ og servere æbleskiver, men desværre er den lukket ned, så ingen traditioner i den retning til os i år :-( Må se om jeg kan finde noget nyt til næste år, hvor Hjalte er mere bevist om den slags :-) God fredag aften til dig :-) kh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. I kan måske køre til nærmeste større by, hvor I ved der er en tradition ved julens start. Man har brug for sådan noget - ud over at det er hyggeligt, giver det også så meget liv og stemning til byen, og også omsætning til butikkerne. Og børnene er de største forbrugere i vore dage ;o) God weekend!

   Slet
 3. Det er nemlig bare så hyggeligt, når julen kommer til Esbjerg - men hvor var det ærgerligt, at juletræet ikke ville lyse, når nu de havde sat den store nedtælling igang;) Mon det lyser nu?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Juletræet har været tændt hede dagen i dag - ved ikke hvad der var årsagen i går, men skuffende var det :o( Børnene blev skuffet, men synes også at det var lidt komisk situation ;o) God weekend!

   Slet
 4. vi gik desværre glip af julemanden da vi var til julehalløj i børnehaven.

  jeg elsker juleudsmykningen i byen specielt lyset i den store bøg ved brittania :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så meget stemning rundt om Torvet, også ved Britannia - man kan ikke få nok når man kigge på udsmykningen ;o) God weekend!

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...