mandag den 17. december 2012

Tur til juletræskov

I weekenden har vi hjulpet farmor med at fælde et juletræ til hendes stue. Vi tog til en plantage med juletræer, som blev plantet for et par år siden. Men nu er træerne vokset 4-5 meter i højde, så det er faktisk en skov... :o) 

Det er sjældent at vi kommer i en skov med juletræer, så det var en dejlig oplevelse. Hvid sne og masser af grønne træer dannede en flot farvekontrast. Og så selve at vælge et juletræ, fælde det og slæbe hjem var en oplevelse i sig selv :o)


Vi fik også et juletræ i denne weekend, dog fra juletræmarkedet i Heerups Have :o)

7 kommentarer:

 1. Det er så skønt med selv-fældede juletræer. Det gør mine forældre også hvert år, og de plejer at have børnene med... Hans var dog syg i år, så der måtte de klare det alene... Vores træ er fra Bilka, men det kan man jo heldigvis ikke se når musikken spiller ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt sikkert en dejlig oplevelse for børnene og en læring også ;o)

   Slet
 2. Hvor lyder det hyggeligt:-) Vi har aldrig prøvet at fælde træet selv, men i Caspers familie er det en tradition at træet skal "prøve-danses" inden man køber det og den tradition har vi nogle år afprøvet....lad mig bare sige at folk kigger på os som om vi er meget farlige:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha! Jeg er vild med traditioner og synes at det er en god af slagsen I har :o) Vi har ikke nogen traditioner som jeres og det var første gang vi var til at fælde et juletræ - det er bestemt hyggeligt :o)

   Slet
 3. Åhh i mit barndomshjem kørte vi også i skoven og fællede selv juletræ. Hvor ser det hyggeligt ud.

  SvarSlet
 4. Det må være en helt særlig oplevelse at være med til at vælge og fælde juletræet:)
  Jeg går tit forbi juletræeshandlen i Heerups Have og har flere gang haft lyst til at slæbe et af de mindste træer med hjem (på barnevognen), meeeen vi har valgt ikke at have noget juletræ i år, da vi er væk det meste af julen alligevel, MEN der er nu noget ganske særligt ved at have et træ stående fint pyntet op:)
  Mon vi får lov at se dit træ med pynten på?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes at det er fornuftigt nok ikke at købe et juletræ - man skal da også have tid til at nyde det, og hvis man er meget væk så når man det ikke...
   Jeg kan godt vise vores juletræ, skal bare tage et billede i daglys - synes at dagene er blevet ekstra korte... Kh

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...