mandag den 31. december 2012

10 Random facts om mig

Dette indlæg har været undervejs i flere måneder. Jeg har skrevet teksten i forbindelse med min fødselsdag i oktober, men droppede det til sidst, da jeg troede at det ville være for meget... :o/ Men nu er en slags leg startet i Bloglandet, og bølgen kører over... :o) Så vil jeg egentlig slutte mig til og fortælle jer andre om mig selv på en anderledes og sjov måde. Så her kommer nogle Random facts om mig ;o)


Jeg er født og opvokset i den gang verdens største land, i en forstad til en millionby.Som barn gik jeg til undervisning i klaverspil, men efter 3 år gad jeg ikke mere.Jeg har leget med dukker til ca. 14-års alderen – legen gik ud på at sy tøj til dukkerne.Jeg har altid været en eksemplarisk elev/studerende og fik som regel de bedste karakterer.Jeg har aldrig dyrket nogen form for sport, og aldrig haft problemer med overvægt, faktisk er det omvendt - lige nu mangler jeg ca. 2-3 kg til min normale vægt.


Jeg er slet ikke afhængig af søde sager, og har mere trang til frugter og grøntsager. Og så elsker jeg fisk i alle former.Jeg har bestået både teori- og køreprøven fra første gang.
Jeg er stor fan af Mogensen & Christiansen, og elsker at se/læse deres analyser.Jeg har 2 gange i mit liv fået smsen "___ er død" - ved min søsters død for 7 år siden og min fars død for 2,5 år siden.Jeg og min mand holder altid hinanden i hånden mens vi falder i søvn.


Billederne er en spøg jeg har lavet for nogle år siden. Vil du lave sjov med dine venner eller familiemedlemmer, så kig på www.yearbookyourself.com. 

Dette er mit sidste indlæg i 2012, så endeligt - Godt Nytår! Vi ses på den anden side! ;o)

søndag den 30. december 2012

Året der gik

Dagene mellem Jul og Nytår er det traditions tro tiden til årskavalkader. Jeg har også valgt at opsummere over mine kreative bedrifter i året der gik, og her kommer et overblik over de ting, der blev vist på bloggen i 2012 (i forkortet udgave, så indlægget bliver ikke alt for langt).


Synes at det var dejligt at gense de ting, jeg fik skabt i 2012... :o) Jeg håber at næste år bliver lige så krea-spændende! :o)

Tak for året 2012 og på gensyn i 2013!

Rigtig godt Nytår til Jer! :o)

torsdag den 27. december 2012

1 års fødselsdag for bloggen

I disse dage fylder min blog 1 år. Jeg brugte sidste års juleferie på at lave opstilling for bloggen samt forberede mit første indlæg, som blev postet den 1. januar 2012, så startskuddet blev begyndelsen af året.

Til de nysgerrige kan jeg fortælle, at mit blog-eventyr begyndte et andet sted end Blogger... Den gang havde jeg ingen erfaring med at lave blogs/hjemmesider, og Blogger virkede ret avanceret for mig - man skulle tage stilling til så mange ting og detaljer... Samtidigt havde min veninde en hjemmeside på 123hjemmeside.dk, som virkede nemt og overskueligt. Man skulle bestemme få ting, og så var hjemmesiden klar. Det var også lokkende med gratis opstart periode, så det var her jeg gik i gang. 

Til foråret blev betalingspørgsmålet er dog aktuelt, og jeg kiggede igen på Blogger... Min nye blog på Blogger blev meget anderledes i udseende, men også mere gennemtænkt i mange detaljer, og lige som jeg ønskede mig :o) Jeg har valgt at kopiere mine indlæg fra 123hjemmeside til Blogger, så der var noget indhold i forvejen...

Tanken om at der er gået 1 år er lidt utrolig for mig. For et år siden vidste jeg ikke helt, hvad det var jeg kastede mig i... Det var bare meget spændende og jeg havde nogle positive forventninger, dog kunne jeg ikke sætte ord på hvad det præcis var... 

Jeg synes i dag at virkeligheden er gået langt over det jeg regnede med :o) Først og fremmest har jeg igennem bloggen stiftet bekendskab til mange dejlige og spændende mennesker - nogle af dem har jeg også mødt i virkeligheden :o) Og så har jeg fået mange nye ideer og inspiration, som førte til forskellige kreative projekter. Jeg synes at det har været energikrævende at lave en blog, men også energigivende, og i sidste ende viste vej til helt nye muligheder...

Jeg er både glad og taknemmelig for alle de muligheder, der opstod undervejs, og de mennesker, jeg mødte på min vej! Og I skal vide at jeg sætter stor pris på vores samvær (både virtuelle og virkelige), og på at være en del af Bloglandet i det hele taget! :o)

En fødselsdag skal naturligvis fejres, og der kommer en fødselsdags Give Away om nogle dage :o) Og så er der ingen fødselsdag uden en cupcake  - så jeg har lavet denne chokolade cupcake med fødselsdagslys på ;o) 

mandag den 24. december 2012

Glædelig jul og barndomsminder


Fra hæklet juletræ til det rigtige juletræ... Jeg blev spurgt om jeg kan vise vores juletræ, og her er det så :o) Som jeg fortalte tidligere, har jeg ikke så meget pynt, og køber kun ganske lidt hvert år. Og så har jeg ingen gammel pynt med historie i... Det kunne ellers være sjovere at have noget, man kan forholder sig til, men kassen med den gamle juletræpynt blev foræret væk af min mor (efter min "godkendelse") for et par år siden. Det er lidt besværligt at rejse med det i flyet, så jeg var sikker på at jeg ikke skulle have det...

Jeg har dog en masse minder fra barndommen - den gang var juletræet stor :o) Mange glasfigurer, som man kunne iagttage mens man hang dem på træet... Og så brugte vi altid chokoladekonfekt som pynt. Man kunne liste i stuen, tage forsigtigt chokoladen ud af papiret, spise den og rulle papiret sammen som om der fortsat var en konfekt i... :o) Og så duften af juletræet! I "gamle dage" duftede det herligt fra juletræet i hele stuen :o)

Det bliver spændende hvad vores børn vil kunne huske om juledagene... ;o)

Håber at I alle får en rolig og dejlig juleaften, samt juledagene! Glædelig jul til Jer alle! :o)

søndag den 23. december 2012

Julet cupcake 2012

Igen i år har jeg lavet en julet cupcake. Der var mange variationer af hæklede juletræer i Bloglandet i år, så jeg fik en ide om at hækle et mini juletræ til min cupcake :o) Og så har mine børn en bog med julehistorie om det lille juletræ, og billeder fra bogen havde jeg i tankerne under processen :o)

Mit juletræ blev med farverige guirlander på, og der skulle naturligvis et par gavepakker til under træet :o)

Selve cupcake er lavet i blå farver med hvid glasur på - det skulle efter min mening ligne snelandskab... :o)

Nogen vil måske synes at denne cupcake er lidt overdimensioneret... Men det er noget jeg laver for sjovs og hyggens skyld... :o)

Nu går det ikke så lang tid til at man danser rundt om det rigtige juletræ og pakker de rigtige gaver op ;o)

God 4. søndag i advent til Jer!

fredag den 21. december 2012

(Næsten) antik julepyntDette stykke julepynt har vi haft i ... år. Ved ikke præcis hvornår, men engang "før mig" har min mand fået det i gave af sin ven. Det er en slags lysestage -  man kan sætte et fyrfaldslys i åbningen bagerst i lokomotivet, så lyser stjernerne på den :o)

Jeg syntes altid at den er sød og forsøgte at bevare den. Og den har været uheldig flere gange, hvor nogle dele knækkede af... Børnene er også vilde med den, og elsker at køre den på gulv eller bord som om det var et legetog. Så var jeg nødt til at sætte filtpuder på bunden af toget :o)

Endnu en gammel ting med historie i, og jeg håber at vi kan bruger den i mange år endnu...

onsdag den 19. december 2012

En ekstra julegave


Jeg har også været lidt heldig i denne juletid og vundet en giveaway. Præmien er ret sød og bliver en ekstra julegave til min datter :o) 

Linda med bloggen Boldreels kreative hjørne laver bl. a. legemad til dukkehus, og jeg var heldig at få 4 retter :o) Maden er ret småt og det virker som en gåde for mig, hvordan Lisbet laver den - fadene med skinke og fiskefiletter er mellem 3 og 3,5 cm lange, tærten er 2 cm i diameter, mens skålen med konfekt er kun ca. 1,5 cm i diameter!

Det er en super dejlig fornemmelse at vinde, og jeg glæder mig så meget til juleaftenen, hvor Julia åbner denne ekstra gave :o)

mandag den 17. december 2012

Tur til juletræskov

I weekenden har vi hjulpet farmor med at fælde et juletræ til hendes stue. Vi tog til en plantage med juletræer, som blev plantet for et par år siden. Men nu er træerne vokset 4-5 meter i højde, så det er faktisk en skov... :o) 

Det er sjældent at vi kommer i en skov med juletræer, så det var en dejlig oplevelse. Hvid sne og masser af grønne træer dannede en flot farvekontrast. Og så selve at vælge et juletræ, fælde det og slæbe hjem var en oplevelse i sig selv :o)


Vi fik også et juletræ i denne weekend, dog fra juletræmarkedet i Heerups Have :o)

søndag den 16. december 2012

Jul med Royal Copenhagen

Til min mands fødselsdag i juli i år har vi fået en særlig gave, som først kommer i brug nu i juletiden. Det specielle ved gaven er at det er et arvestykke...

Mange kender blå tallerkener, der var populære i 70'erne - en typisk og næsten obligatorisk indretningsting, som hang på væggene i mange hjem. Der er dog forskel på tallerkenerne - forskellige mærker og kvalitet. Man kan finde ud af det, hvis man tage på et krammermarked, hvor de altid findes til salg.

Dem, vi fik i gave, er årstallerkenerne fra Royal Copenhagen. Min svigemor fik dem af sin svigemor, altså min mands farmor. Og nu var det den næste generations tur.

Ved nærmere kig kan man se at der er nogle søde julemotiver på dem, og vores tanke var naturligvis at bruge dem ved juletiden, f. eks. til at servere weekendslik til børnene...

Her er et par af mine favoritter...God 3. søndag i advent til Jer!
mandag den 10. december 2012

Julesjov i centrum


Der er selvfølgeligt en del sjov i julemåneden. Men når jeg skriver "centrum", mener jeg også vores bydel :o) Det er her vi bor, og her er der så meget julestemning lige nu. Butikkerne og skøjtebanen er åbne hver dag, men især i weekenderne er der sat lidt ekstra på på "underholdningskontoen".

Det var sjovt at opleve Nizzebanden, hvor musikere var klædt på som snemand, julehjerte, juletræ og elg :o) Så steg humøret med det samme, og børnene begyndte at rokke sig i takt med musikken :o)

Helt tilfældigt opdagede jeg deres hjemmeside (det så jeg først på trommen på billedet her :o), så du kan høre lidt hvordan de spiller, og tjekke om de kommer i din by ;o)

søndag den 9. december 2012

Juleranke a'la bare Wunderbare


Ligesom mange andre blev jeg også begejstret for hæklet juleranke med forskellige motiver, lavet af bare Wunderbar. Så jeg blev nødt til at kreere sådan en selv :o) Og her er så resultatet! :o)

Min udgave er lille smule anderledes, idet jeg har hæklet cupcake (naturligvis! :o) i stedet for kage, og nissehue i stedet for gavepakke - synes at gavepakken ligner alt for meget danske flag, og det bliver misforstået. Og så er der lidt variation i juletræet, som er med stammen hos mig :o)

God 2. søndag i advent til Jer!

fredag den 7. december 2012

Vinderen...


Så er det tid til at udtrække vinderen af bogen om folde-ud kort. Tak til alle for deltagelse i denne Give Away - det blev til 29 deltagere med i alt 91 lodder. Ved hjælp af Random.org har jeg fundet et nummer 81.

Og bag dette gemmer sig hende her :o) Tillykke til vinderen! Send mig din adresse på elenanielsen@bbsyd.dk, så poster jeg pakken til dig :o)

Håber at I julehygger uanset hvad - fortsat god december måned! ;o)

tirsdag den 4. december 2012

Husk min Give Away på fredag

På fredag trækker jeg vinderlod i min julehygge giveaway, hvor man kan vinde en bog om kreative folde-ud kort. Du kan læse mere om bogen og deltage i giveaway'en ved at trykke her.
mandag den 3. december 2012

Back to... work!


En del af de forandringer, jeg tidligere snakkede om, er at jeg har fået et arbejde :o) Så nu er min ledighedsperiode slut og i morgen har jeg min første dag på den nye arbejdsplads, som igen er et revisionsfirma :o) 

Jeg ville gerne fortsætte i revisionbranche, og det fik jeg også lov til, som jeg er meget glad for :o) Der var dog ikke nogen stillinger i Esbjerg, men pludseligt opstod der en mulighed i en anden by "syd på" og fra det første minut virkede det som om det skulle være det... :o)

Nu er der en ny hverdag i vente, og det bliver sikkert anderledes... Det betyder dog slet ikke at det er slut for min blog. Jeg har fortsat en masse kreative ideer, som skal udformes og vises frem. Og så er det så dejligt og spændende at følge i andres kreative sysler og almindelige dagligdage... :o) 

Den anden del af forandringer skal også afsløres en dag, og jeg lover at det bliver mere relevant for denne blog og spændende for jer ;o) 

Min sidste ledighedsdag har jeg brugt på julehygge i børnehaven og introduktionsmøde i vores (Martins) kommende skole... Lidt vild at tænke på at "baby-perioden" er helt-helt slut og min lille dreng snart er på vej til et voksent liv...

søndag den 2. december 2012

Årets adventskransI år har jeg lavet adventskrans - jeg har i flere år kun lavet diverse juledekorationer, mens julekransen blev afprøvet sidst for mange år siden.

Julen er rød hos os - det er sådan i år, og sådan har det også været de andre år. Jeg synes at rød farve bidrager meget til julestemningen. Og da vi har mange ting i rød farve i forvejen, passer det også godt til :o)

Adventskransen er ret enkel i sin udsmykning - det er sådan jeg kan lide det. Og så kan jeg bedst lide at stearinlyset er i kogleform... ;o)

God 1. søndag i advent til Jer!lørdag den 1. december 2012

Så er det vinter i kalenderen...


Jeg synes at tiden flyver af sted... Nu er vi i december, og i dag er det første vinterdag ifølge kalenderen... Det kan man også mærke i luften - den er blevet køligere på det seneste. Brrrr... :o)

Jeg havde store tanker om juletiden på min blog, og gik og planlagte hvilke juleting jeg ville hækle... Ligesom alle andre bloggere ville jeg lave en slags julekalender. Men så har jeg opdaget, at alle de ting er allerede blevet lavet før - øv, øv... :o/ Så gad jeg ikke bruge tid på det...

Billedet har jeg taget under vores sidste ophold i Lalandia Billund, mens vi gik en morgentur på skulpturstien :o)

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...