tirsdag den 5. februar 2013

Gruppebilleder af vores lille familieHver gang vi henter børnene i børnehaven, henter vi også 1-3 tegninger med hjem - tror at de fleste af jer nok kan genkende det :o) Mange af tegninger ligner et forsøg, men en gang imellem kommer der noget spændende...


Det var først Martin, der sidste år begyndte at tegne os fire, og snart efter var også Julia i gang med det. Synes at det er sjovt at de har så forskellige stil og syn af os :o) Martin tegner mest firkanter og lige streger, mens Julias tegninger er med bløde linjer og cirkler. Det er også sjovt at børnene altid forklarer detaljer på tegninger, for hvem ellers kunne gætte hvem er hvem... :o)) Det har jeg så skrevet ned, så er der ingen gætteri i fremtiden :o)

Da Julia for nylig kom med en ny tegning af os fire, tog jeg de ældre tegninger frem, og kunne ikke lade være med at smile... :o))

6 kommentarer:

 1. Åh Elena - hvor er de søde! Det er sådan noget der er sjovt at have.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig god minde. Der er også mange andre gode tegninger, men dem hvor der er os på er ekstra sjove at kigge på :-))

   Slet
 2. Jeg elsker børnetegninger. Vi drukner også herhjemme, men af og til i mængderne er der det rene guld... Vi har et ringbind til de geniale tegninger, men undskyld, noget af det masseproducerede krussedulle, det ryger altså ud (ravnemor - uhhh)...
  Ingen tegningerne kommer i ringbindet får de årstal og så skriver jeg den lille historie som altid hører til billedet, bagpå. Så er det lettere at huske om mange år...
  Kh Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, vi smider også mange tegninger ud - dem der ligner et forsøg :-) Og jeg forsøger også at gemme de bedste. Synes at det er en super ide at skrive ned historien om tegningen - det bliver sikkert til mange spændende "indslag" til fester, når børnene bliver store ;-)) men også spændende og hyggeligt at sætte sig ned og bladre i tegningerne, og læse historier - med eller uden børnene... :-))

   Slet
 3. Børnetegninger er noget af det bedste! og det er så sjovt at følge deres udvikling - finere streger, flere detaljer osv. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt at kigge på dem :-) Og det kan også være en god aktivitet sammen med børnene - de elsker at læse/høre/se om den gang, de var små :-)))

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...