tirsdag den 12. februar 2013

Når genbrug bliver til... legetøj!

For et par uger siden havde Martins stue i bhv et projekt, hvor de lavede ting af brugt indpakning (noget i stil med Art Attack fra Disney Junior). Disse to har Martin "designet" selv - prøv at gætte hvad det er... :o)  På det øverste billede er det et skib, mens på det nederste billede er det en robot... :o)) Martin har leget og hygget sig en del med sit nye legetøj, og især robotten var han meget glad for... :o) 

Behøver man virkeligt noget dyrt legetøj?...

8 kommentarer:

 1. Herhjemme har det været Shanes verden der har hittet. Her er bygget maskiner, dyr, skibe, musikinstrumenter og andet i massevis!

  Synes det er fantastisk når de får brugt deres fantasi.
  Og Martin har da været super flittig mef sin !
  Godt fundet på !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Linette! Jeg nævnte Art Attack fordi det ser børnene tit, og jeg glemte helt om Shane. Men hans fantasi-kreationer af affald er oplagte prototyper :o)

   Slet
 2. Nej det behøves man bestem ikke. Min søde nevø, bliver meget glad alt legetøj ligemeget hvor meget det har koste, og kan bruge timer på dimser som ikke er så dyrt.... de ting din søn har lave, er da så flotte.. ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Louise! Jeg synes faktisk at det er sund at lege med noget almindeligt og primitivt. Er det ikke os voksne der er galt med? Vi tror at barnet hele tiden skal udfordres med noget kompliseret...

   Slet
 3. Fantastisk! Rigtig god ide! Jeg troede at første billede var et videokarmera, men når du siger det kan jeg da godt se at det er et skib. Robotten er super fin : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Jeg var også forvirret omkring den første figur - sjovt at børnene kan fantasere at det ligner det og ikke andet :o)

   Slet
 4. Hvor er det nogle fine ting han har bygget :-)
  I weekenden havde vi Livas legeglade onkel på besøg, og Liva og ham legede de skønneste 'fantasilege', hvor Hr Tiger (som var usynlig) boede under vores spisebiord, fru Girafs hals stak op fra taget, fordi den var så lang osv. osv. Liva madede dyrene og fik flere timer til at gå med at lege med de usynlige dyr.. Nej, man behøver ikke dyrt legetøj:)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...