mandag den 1. juli 2013

Et inspirerende menneske


Dette indlæg er hverken reklame for Claus Dalby eller det han laver, men en fortælling om hvordan man kan blive inspireret af andre.

Jeg må indrømme, at da jeg fik den allerførste mail fra Claus Dalby, vidste jeg ikke hvem han var. For ca. 1 år siden "opdagede" jeg en verden af håndarbejdsbøger, hvor bøger fra Klematis er stærkt repræsenteret. Men jeg har aldrig googlet det eller undersøgt det på en anden måde. Så ja, jeg vidste absolut intet om Claus Dalby.

Hen ad vejen - igennem processen med min bog og igennem Claus' blog, men også via en masse omtale i aviser, fjernsyn og ikke mindst Bloglandet - fik jeg mulighed for at lære ham at kende. Jeg kan ikke sige at jeg kender ham tæt på, da vi kun mødtes nogle få gange, og vores kommunikation hovedsageligt foregår per mail. Men der er en masse eksempler, hvorfra man kan få en fornemmelse af ham som menneske.

Claus har en stor drivkraft og er i gang med mange ting. Men på trods af sin status som kendt person, har han begge ben på jorden og er SÅ nem at omgås med. Og nej, han taler ikke om sine drømme. I stedet for går han i gang med en plan og udfører dem i livet, step by step. Og jeg tror, at hans evne til at se muligheder i stedet for begrænsninger, spiller en stor rolle her.

Jeg tror, at man mere tilbøjelig til "at flyve højt" når der tales om planer eller drømme. Samtidigt støder man på en masse begrænsninger, som senere bliver brugt som undskyldninger. 

Mange vil sikkert mene, at Claus har råd til mange af sine ideer. De har ret, men de tager også fejl. Det var en gang, hvor han begyndte fra ingenting... Hvis pengene er det første man kommer i tanker om, så er det da den første begrænsning man har stillet for sig selv, mens man skal søge efter mulighederne... Eller har man alt for ambitiøse og urealistiske ideer. Så må man se efter at komme ned på jorden :o)

Uanset hvad vil jeg opfordre til at gå i gang, hvis du har en ide eller en drøm. I gang med en konstruktiv planlægning og senere udførelsen. Vær kreativ hvad angår midlerne og søg efter mulighederne. Og husk - succes avler succes! :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...