onsdag den 10. juli 2013

Mine nye favoritbøger

Jeg måtte bare eje disse to bøger... :o)

"Fine & farverige firkanter - du selv kan lave" af Lisbet Lücke Larsen


og "Hæklet frugt og grønt af Maja Hansen 


Det er to meget farverige men vidt forskellige bøger. 

Lisbets bog er fyldt med flotte farvekombinationer og mange spændende og nyttige detaljer. Hver firkant i hendes bog er som en historie, som hun "fortæller" ved hjælp af billeder, farver og ikke mindst tilbehør på billeder. Man kan i princip hækle mange forskellige ting af firkanterene og kombinere firkanterne sammen efter egen smag. Lisbet kommer naturligvis med nogle eksemler i bogen, og man kan bare sige at det er vild flotte ting hun har hæklet.

Majas bog er også farverig, men på en anden måde. Den udstråler ro og harmoni, og så tænker man på de mange timer, børnene kunne bruge på at lege med hendes frugter og grøntsager i et legekøkken.

Der er én ret vigtig ting, de to bøger har til fælles - man får bestemt meget for pengene. Set i det lys, at der kan laves mange fine ting efter bøgernes opskrifter, så er de 100 kroner, som bøgerne koster, er et lille beløb...


2 kommentarer:

 1. 1000 tak for den flotte anmeldelse af min bog, Elena! :-)
  *SMIL* og god weekend ...
  //Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er 100% velfortjent! Sikken dog et arbejde du har lavet - virkelig smuk bog! Jeg kan godt lide dit anderledes syn på firkanter med farvekombinationer og ideer hvad de kan bruges til - det behøver ikke kun være tæpper ;))

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...