onsdag den 18. september 2013

Planlæg dine indlæg og får mere tid til Real Life

Blogger har en fantastisk efter min mening funktion, som kan give mere fleksibilitet i dit blogger-liv. Man kan planlægge udgivelse af indlæg, så din blog vil passe sig selv mens du arbejder, henter børn, laver mad, vasker tøj osv., og ikke mindst laver krea :o)

Nogle bloggere laver flere indlæg på en gang og planlægger udgivelser, så de får ro til andre ting i et par dage. Andre bruger funktionen en gang imellem. Alle er dog enige om, at det er en god opfindelse, som hjælper med at vedligeholde bloggen, selv i de travleste perioder :o) 

Funktionen er også nem i brug. Se bare her hvordan du skal gøre:1. Skriv dit indlæg og tryk på "Planlægning" i højre side. Marker "Indstil dato og klokkeslæt", og vælg derefter dato og tidspunkt, hvor indlægget ønskes udgivet. Tryk til sidst "Udfør".

2. Gem ændringer ved at klikke på "Gem" øverst til højre.

3. Klik på "Udgiv". Redigeringsvinduet bliver lukket og der kommer markeringen Planlagt på din indlægsliste ved siden af det planlagte indlæg.

Nu kan du roligt passe dine gøremål, mens indlægget kommer på din blog lige på det valgte tidspunkt :o)14 kommentarer:

 1. hvor smart! jeg har indimellem skrevet indlæg på forhånd og er så smuttet ind på en given dag og har trykket udgiv - det er jo også nemt og hurtigt, men det her er jo optimalt i ferier, til jul og den slags. tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Og ja, det kan løses nemt med denne funktion i perioder, hvor man skal noget. Vh

   Slet
 2. Jeg elsker den funktion og bruger den ofte, især hvis jeg ved at der kommer en periode hvor tiden ved computeren er knap :)
  SÅ kan jeg med god samvittighed "nøjes" med at læse hvad andre skriver :)

  SvarSlet
 3. Jeg er også glad for funktionen og gjorde især brug af den i sommerferien. Det er SÅ smart!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Jeg brugte også funktionen i sommerferien, mens vi var i England - lavede et retrospektiv af mine kreative projekter ;o) Vh

   Slet
 4. En super smart funktion, som jeg ofte gør brug af! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig med dig! Det ville være svært at nå det hele uden denne mulighed... :o)

   Slet
 5. Hold op, hvor er det en fed funktion! Den kendte jeg slet ikke, men kan helt bestemt godt se situationer, hvor jeg kan gøre brug af den! :D

  Tak for et fedt tip! :)

  SvarSlet
 6. Smart, det vidste jeg slet ikke at man kunne :)Tak for tippet :)

  SvarSlet
 7. Wow det er smart, det viste jeg slet ikke var muligt, det vil jeg da til at bruge. Tusind rak for tippet og forklaringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt! Jeg bruger denne selv en gang imellem. Vh

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...