tirsdag den 4. november 2014

Ny julebog og første havehjælp

I sidste uge har jeg fået en pakke med bøger fra Claus Dalby. Hans nye julebog er bestemt et must i samlingen - masser af ideer og inspiration, samt vejledninger og tips&triks. 

Selv elsker jeg at lave juledekorationer, og de andre år har jeg også taget billeder af dem alle, for de var vidt forskellige hvert år. Så denne bog måtte jeg bare eje.

Det er egentligt pudsigt nok, at jeg altid sagde til andre at jeg ikke er nogen havemenneske, og nu er jeg så blevet husejer = haveejer :o) Jeg kan ikke sige at jeg bliver begejstret ved tanken om haveting, men flere sagde til mig at det nok skal komme... Det samme sagde Claus og har tilbudt mig hans bog "I potter & krukker", som hjælp til en nemmere start på "haveeventyr". Jeg kan godt lide ideen, og tror at jeg skal på potte-indkøb til foråret eller måske lidt før ;o)

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder! Jeg er ved at komme rigtig meget i julestemning efterhånden (selvom vi jo på ingen måde er omgivet af jul herude i Nepal:-)). kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har altid været en gåde for mig, hvordan man kommer i julestemning de varme steder, for jeg forbinder jul med kulde. Håber at juleindlæg hjælper på vej ;o)

   Slet
 2. Åh, han tager altså de smukkeste billeder den mand, får haveabstinenser hver gang.

  - Anne

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...