torsdag den 27. februar 2014

Alle Martins kager


Jeg har lavet flere kager i forbindelse med fejring af Martins fødselsdag de sidste et par uger, men de var alle sammen i kategori "nemme" ;o) Martin har fået smag for lagkager, så dem havde jeg lavet flere af, med frugter og med choko-linser. Det blev også til en frugtkage efter denne opskrift, samt fiskelagkage efter denne opskrift. Fiskelagkagen har dog fået en stor opmærksomhed fra voksne gæster og blev deres favorit :o)

Jeg havde også planer om en mere avanceret overraskelseskage, som skulle tages med i skolen på hans fødselsdag. Men jeg tabte pusten... Og da min mand har foreslået en nemmere løsning - flødeboller - gav jeg straks efter. Så må overraskelsen vente til en anden gang ;o)

mandag den 24. februar 2014

Martin 7 år


I dag fyldte vores dejlige Martin 7 år. Vi har fejret ham de sidste to weekender - først med familien og derefter med klassekammeraterne. Samtidigt havde jeg en travl periode på arbejdet. Så jeg er træt, men glad for at det blev nogle gode dage for Martin.

Dagen i dag var også fyldt med spændende ting - Marin har fået nok opmærksomhed fra klassen, fodboldkammeraterne til træning, og naturligvis lillesøsteren og mor og far. Og så blev dagen sluttet med en tur i McDonalds. Det kunne ikke være mere festligt for børnene :o)


søndag den 23. februar 2014

Vinderen af Startpakke Give Away

Så er der tid til at finde en vinderlod :o) Martin har hjulpet mig med at skrive numre og navne på en liste - det blev 36 deltagere med i alt 108 lodder. Mange tak til alle jer, der ville deltage!

Vinderlodden blev fundet her:...nr. 3...

Hvem gemmer sig bag nummeret - det kan I se HER ;o) Tillykke til dig! Jeg glæder mig til din mail med adressen, så pakken kan komme af sted :o)


lørdag den 22. februar 2014

Husk......min Startpakke Give Away i morgen - du kan stadig nå at deltage ;o) Klik HER for at komme til giveaway-indlægget, hvor du kan kommentere og deltage.


onsdag den 19. februar 2014

Kom i flow!


I vores håndarbejdkredse taler man af og til om at det er sundt at lave håndarbejde. Dog ved jeg at mange udenfor kredsene tror at det er en tom påstand... I weekendens Jydske Vestkysten kunne man læse en stor artikel om det. Det kan måske overraske nogen, at det er en videnskabelig teori, som det blev forsket i de sidste 20 år...

Forskernes konklusion er at hobbyer fremmer den såkaldte flow tilstand, som går ud på koncentration og arbejdsglæde. Vi har brug for at koble af og lade hjernen sortere i alle de indtryk, vi får. Når man laver håndarbejde, der stadigvæk kræver, at man koncentrerer sig, får hjernen tid til at rubricere og sætte på plads. Så at have en hobby er bestemt ikke unyttigt - det er en måde at opøve sin koncentration på. 

Flowtilstanden styrker os både psykisk og fysisk. Når vi er i flow, befinder vi os i en tilstand af balance. Ens hjerte slår i en sund rytme, og ens åndedræt er roligt. 

Lyder det ikke som noget bekendt? Har du måske tænkt på det før og kunne mærke virkning af din hobby? ;o)


tirsdag den 11. februar 2014

Mere af garnlageret


Her er et billede mere fra mit nye garnlager. Synes bare at det er et dejligt syn ;o)

lørdag den 8. februar 2014

Jordbær i februar


For et par dage siden så jeg friske jordbær i Netto. Det var et underligt syn for februar måned, ja næsten forkert... Tror ikke så meget på at de jordbær smager af noget...

Dem her har heller ingen smag ;o) Dem blev jeg endeligt færdig med i dag. "Ingredienserne" blev hæklet i sidste uge, men jeg manglede bare tid til at montere dem. Denne uge stod kun på "arbejde", også i aftentimerne... Så det føles super dejligt at have weekend og mulighed for at hækle :o)


torsdag den 6. februar 2014

Far laver krea # 2


I sidste weekend er der blevet til endnu en plade i Hama perler fra fars hånd. Efter han lavede en plade til søde Julia, skulle han naturligvis lave en plade til kære Martin ;o) Han har hygget sig rigtig meget med den, og puslede med detaljer :o)

Martin har "svaret" med en plade til kære Far :o)mandag den 3. februar 2014

Styr på garnlageret


For nyligt skrev flere at de var i gang med at stashe sit garn. Først kunne jeg ikke forstå at man har behov for sådan et stykke arbejde. Jeg har altid troet at jeg har meget garn, men kunne alligevel ikke se mig at lave stash-liste... 

Efter indlæggene om stashing har jeg igen kigget på mit garn, og kunne pludseligt se forklaringen. Jeg hækler nogle mindre ting, og jeg køber altid højst 1-2 nøgler af hver slags. Så meget garn har jeg ikke, men - jeg har rigtig mange farver! :o)

Og så fik jeg lyst til at gøre noget, jeg tænkte på i et stykke tid - at lave orden i mit garn. Flere bedroller-kasser blev købt, og alt garn blev sorteret efter farver. Nu er det blevet nemt at udvælge garnfarver - i bedrollen kan alle garnnøgler "stå", og man får godt overblik over kassens indhold :o)

lørdag den 1. februar 2014

Spam kommentarer

Der lander en del Spam post fra Blogger i min Indbakke. Den stammer dog ikke fra min blog, men fra de blogs, hvor jeg læser og kommenterer. Når jeg kommenterer et indlæg, plejer jeg at sætte flueben i feltet "Underret mig" eller "Send opfyldende kommentarer". Denne lille detalje gør, at jeg får mails med alle de kommentarer, der blev postet på indlægget efterfølgende. 

Mit primære hensigt  er at følge med i når blogejeren har svaret på min kommentar. Sideeffekten er at man også kan læse andres kommentarer og mærke stemningen. Desværre har det også en anden sideeffekt - jeg får rigtig mange Spam kommentarer, der bliver postet på de indlæg, hvor jeg tidligere havde kommenteret.

Spam kommentarer kommer tit i en flok - 3-5 samme kommentarer på det samme indlæg inden for få sekunder. Eller får man den samme spam på det samme indlæg med jævne mellemrum i løbet af dagen... Og som regel kommer Spam på rigtig gamle indlæg...

Nogle mener at Spam kommentarer er harmløse, da de bliver spottet af Blogger og havner i Spam-mappe uden at komme på selve indlægget. Det er jeg fuldstændig uenig i! De kommer alle sammen i min Indbakke og det er mega irriterende, samt giver en del "oprydningsarbejde".

Det er endnu mere irriterende, da jeg ikke kan gøre noget for det, men det kan blogejeren. Problemet løses nemt med at krydse af i Indstillinger på bloggen.

Gå til bloggens Indstillinger, og så til indstillinger for Indlæg og kommentarer, og vælg Registreret bruger under spørgsmål "Hvem kan sende kommentarer?", og Gem indstillinger til sidst.


På den måde fjerner du mulighed for at de såkaldte Anonyme poster deres Spam kommentarer på din blog. Spam-afsendere er nemlig gode til at finde blogs uden nogen filtre, samt velbesøgte indlæg, og benytter sig er mulighederne. 

Håber at I vil tjekke jeres indstillinger, så vi kan bekæmpe problemet sammen. Tak på forhånd!


Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...