lørdag den 26. april 2014

Malede stenI påskeferien ryddede jeg i skabene og faldt over en æske med malede sten, som børnene har samlet de sidste et par år. Synes at I skal se dem, og især den med musene er rigtig sød efter min mening :o)

Det er vores farmor, der kan sådan noget. De to øverste fik børnene i gave af hende til deres fødselsdage.

Når børnene er på besøg hos hende, maler de også stenene sammen. Det er en udmærket aktivitet sammen med børnene, og motiverne behøver ikke at være så avancerede ;o)


søndag den 20. april 2014

lørdag den 12. april 2014

Dukkernes Påske


Julia ville pynte med mine hæklede påskeæg på sit værelse. Hun har dog ikke noget, de kunne hænge på. I stedet blev de omhyggeligt sorteret efter farver og lagt i skåle. Og sådan står de ved legekøkkenet - klar til at spise ;o)

mandag den 7. april 2014

Påskeæg med korn


I weekenden har jeg og børnene hygget os med "hjemmelavede" påskeæg. For et par uger siden så jeg på nettet nogle billeder af påskeæg pyntet med korn, kerner og andet spiseligt, og nu skulle vi også prøve det. 


Vi har købt æg i flamingo, og så har vi bare brugt de korn, kerner og frø, der var i skabet. Det blev limet med skolelim.Det er selvfølgelig op til en selv, hvilke mønstre man laver på æggene. Man kan lave striber, cirkler, buer osv. Ligesom alt fra køkkenskabet kan bruges til pynt - ærter og bønner (knæk dem i halve), linser, solsikkekerner, majs (tørret) osv. Mere variation kan også give flotte farvespil.Vi blev ikke helt færdige, da børnene blev lidt trætte til sidst, hvor der skulle pyntes med de små korn. Så har vi noget at lave til næste gang ;o)


onsdag den 2. april 2014

Blåbær


Hvem sagde at blåbær altid er blå? Jeg har leget med farvesammensætninger og det blev til lilla og orange "blåbær" ;o)


Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...