søndag den 6. december 2015

Jul i Hamburg
Sidste weekend har vi holdt mini-ferie i Hamburg. Vi besøgte byen første gang for tre år siden i sommerperioden, og har siden ønsket at se Hamburg med julepynt på. Det blev så nu, og oplevelsen var fantastisk. Julehygge er noget, tyskerne er så gode til! Den flotteste julepynt på gaderne og i butikscentre, som der findes i massevis, samt julemarkeder med deres festlige stemning er bestemt værd at opleve. Oven i købet er Hamburg en spændende by, hvor det gamle og det topmoderne er side om side. Her føler man sig ikke som en bestemt nationalitet, men som europæer... 

Også denne gang besøgte vi havneområdet og opdagede, at der er sket vild meget på tre år og mange høje ejendomme i den moderne arkitektur er blevet realitet. Tja, i Esbjerg "skændes" man om en skyskaraber skal bygges på havnefronten, som slet ikke til at forstå... ;o)


4 kommentarer:

 1. Ja tyskere kan nu noget med julen - jeg nøjes med en tur til Flensborg ;) men der er nu også hyggeligt. Gad godt opleve Hamborg, for det du viser ser da rigtig godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Aslaug! Jeg vil varmt anbefale sådan en besøg, men Flensburg er også ret hyggelig :o)

   Slet
 2. Hvor ser det flot ud :) Tyskerne forstår sig på julepynt

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...