mandag den 30. november 2015

Julebog Give Away


Det er på tide med en julegiveaway på bloggen, og hvad der kan være mere julet end en julebog som præmie! Vind Maja Hansens bog "Hæklet julepynt" og brug den enten til egne hæklerier eller som en gave under juletræet. 

For at deltage i lodtrækningen skal du være fast læser på min blog via enten Google Friends Connect eller Bloglovin eller Facebook, samt skrive en kommentar under indlægget. 

Konkurrencen slutter den 16. december kl. 20, hvorefter jeg trækker vinderlod.

Husk at holde øje med bloggen og skrive til mig hvis det er dig, der har vundet - jeg kontakter ikke vinderen.
mandag den 16. november 2015

Patchwork-kage til Julia


I går har vi fejret vores dejlige datter Julia, som blev 7 år. Farmor plejer at komme med en kage til børnenes fødselsdage, og denne gang ønskede Julia sig en frugtkage efter min opskrift på "Patchwork-kage". Det blev så til denne kage ;o)

Farmor brugte forskellige frugter til topping, så der var noget til hver smag. Men vi blev enige om at jordbær og hindbær var bedst :o)

Opskriften er uhyggelig nem ;o) Du finder den HER


onsdag den 11. november 2015

Roser i november

Det lyder måske utroligt, men der er stadig blomstrende roser i min have. Vi havde mild vejr i den sidste tid, men alligevel... November og roser... Lidt mærkelig sammensætning... Det ser dog flot ud - se bare billederne, som jeg tog i sidste uge.

fredag den 6. november 2015

Juleranke


Der var flere forespørgsler på det seneste på juleranke opskrift. Forståeligt nok, når juletiden nærmer sig. Må desværre skuffe med at opskriften ikke længere er tilgængelig på bloggen. Årsagen er at jeg arbejder lidt mere på den, så den kommer igen næste år, dog i en anderledes "udgave" ;o)

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...