tirsdag den 31. maj 2016

Online sommertræf 2016


De sidste to år har jeg i begyndelsen af feriesæsonen arrangeret online blogtræf, som blev en hyggelig begivenhed her på bloggen. Så nu vil jeg høre om der er stemning til sådan et arrangement igen i år.

Jeg ved at "online blogtræf" lyder lidt spøjst for mange, men det er ret simpel og samtidigt effektiv ting, hvis man vil skabe "liv" og dynamik i Bloglandet - noget, som der blev snakket meget om sidste efterår. 

Blogtræffet fungerer som et link-party, hvis man ved hvad det er. Det ser ud som en række billeder/links til indlæg på forskellige blogs. På den måde kan alle, der besøger blogtræffet, klikke på hvilket som helst billede/link og blive navigeret videre til de respektive blogs. I den sidste ende giver det synlighed og aktivitet på deltager-blogs, da man får en del besøg samt muligvis nye læsere.

Vil man være med på links-tavlen, skal man selv besøge blogtræffet og efterlade links til sin blog (det tager næsten ingen tid - billedet bliver automatisk indlæst fra indlægget, man linker til). Man må naturligvis gerne kigge på andre links - måske er der noget spændende at opdage på andre blogs.

De andre år blev blogtræffet afholdt sidst i juni, men der var en del bloggere, som allerede tog af sted på ferie og ikke kunne deltage. Derfor valgte jeg at flytte datoen til begyndelsen af juni. 

Temaet for blogtræffet er som altid kreative projekter af alle mulige slags. Jeg tænker også på, at blogtræffet i år kunne være en mulighed for at vise de bedste projekter fra året, der gik siden sidst. 

Tid: Man kan deltage i træffet fra kl. 16 fredag den 3. juni til kl. 23 søndag den 5. juni.

Sted: Træffet vil foregå på min blog. Man kan i princip deltage, uanset hvor i verden man befinder sig. Man skal bare have adgang til internet på sin pc eller telefon, da træffet er internetbaseret.

Krav: Der er stort set ingen begrænsninger for hvem der kan deltage i blogtræffet. Den eneste betingelse er at du har din egen blog, som der skal linkes til. Man må dog ikke bruge denne i kommercielle henseende, så henvisninger til reklame/giveaway indlæg og salgssider accepteres ikke.

Antal links: Man må gerne lægge op til tre links til sin blog. Som nævnt, bliver billeder indlæst automatisk, når man har indsat et link til et indlæg fra sin blog i formularen. Det anbefales derfor at vælge indlæg med flotte billeder.


Jeg vil meget gerne høre fra jer om der er interesse for sådan et initiativ. Man må også gerne støtte det ved at reklamere for blogtræffet på sin blog/IG/FB - lån gerne billedet fra indlægget.

Man må også tage et kig på tidligere års blogtræf - her er 2014 og her er 2015.

Ses vi? ;o)


4 kommentarer:

 1. Jeg vil rigtig gerne være med. Jeg synes, det er så hyggeligt!

  SvarSlet
 2. jeg vil også gerne være med, god ide, det er lidt for roligt i det danske bloggerland :0) Kh ulrike

  SvarSlet
 3. Jeg hopper også med - jeg ser lige, om jeg kan få reklameret for det på min blog i dag eller i morgen.

  SvarSlet
 4. Jeg er også gerne med igen. Det passer faktisk SÅ fint ind i at jeg nu synes igen at få lidt mere tid til mig selv og de kreative sysler - og dermed forhåbentlig også noget mere liv på bloggen :-)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...