fredag den 27. januar 2017

Give Away med garn


Det er gået et par uger, siden jeg åbnede min webshop www.cupcakebyme.dk. Synes at den blev godt modtaget, og det vil jeg fejre med en hurtig giveaway.

Præmien er 3 nøgler Cotton nr. 8 fra Hjertegarn i valgfrie farver, som er nok til nogle mindre projekter. Det eneste du skal gøre, er at udvælge de ønskede farver og skrive dem i kommentar til indlægget (gerne farvenumre). Det er det garn, jeg forhandler i min webshop, og der kan man se alle farver og deres numre.

Alle kan deltage i denne giveaway. Men hvis du ikke er fast læser her på bloggen, vil jeg bede dig om at notere din mail adresse i kommentaren, så jeg kan finde dig bagefter.

Jeg udlodder 2 garnpakker - vinderen af den ene pakke bliver udtrukket her på bloggen, mens den anden pakke går til en deltager på Instagram. Man må gerne deltage begge steder og forøge sine vinderchanser.

Konkurrencen slutter på mandag den 30. januar kl. 20 , hvorefter jeg trækker vinderlodder ud. Håber på en god deltagelse! ;o)


6 kommentarer:

 1. Der er altså mange fine farver at vælge i mellem.

  Jeg kan bedst lide farven 6500 blå, 603 lysblå og 749 grøn

  SvarSlet
 2. Hei
  Litt forår i tankene; 324 gul, 434 pink og 4500 rød!

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hej
  Jeg følger dig via BL og vil meget gerne deltage. Krydser fingre.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Skal til at hækle sangkuffert til mit første barnebarn og lidt bomuldsgarn ville da være superfint. Følger dig på bloglovin. Farver 324 gul, 5380 rødviolet, 7150 olivengrøn

  SvarSlet
 5. @cupcakebyme "DONE" ✍😃👍🍀 109, 209 & 2133 WOW Når man gerne vil lære at hækle.. Så ville da være total klasse også dejligt at vinde så "LÆKRE" en præmie.. Nice GAW Prøver lige "LYKKEN" og håber på "HELDET" Krydser fingre for vildt.. ✍😉👍🍀

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...