fredag den 21. september 2012

Endnu en gave i pakkeleg


Der var en overraskelse i postkassen i går - en pakke fra Kristina, som jeg leger pakkeleg med :o) Fint pyntet med masking tape og "mystiske" bogstaver og tal på konvolutten :o)

Der var mange ting i pakken, så der er nok "input" til forskellige kreative projekter :o) Lidt af hver, som man siger det. Og jeg har ret svært med at sige, hvad jeg er mest glad for, for jeg kan lide det hele :o))

Så nu går jeg og laver "en plan" i mit hoved :o) At jeg vil gerne plante valmue i krukker på altanen til næste forår - vil bare først forhøre mig hos min mor om hvornår og hvordan det er bedst... At jeg nu har flere stykker bomuldsstof, så min gamle ønske om at samle/vinde nogle stofstykker og prøve at sy noget i patchwork, måske vil gå i opfyldelse... En notesbog kan man altid bruge - det kan i hvert fald mine børn til deres mange tegninger... At neonfarvede klisterstykker og perler kunne jeg bruge sammen med de neonfarvede ting jeg har i forvejen, skal bare tænke lidt mere over det... At farverigt bånd skulle nok passe sammen med garn i forskelige farver... Mangler jeg noget? Ja, jeg mangler at gå i gang! :o)

Pakkelegen fortsætter, men slutter for mig for denne gang... Jeg siger mange tak for gaver til Kristina og Freya, som jeg legede med!

4 kommentarer:

  1. Fine pakker du har fået:-) Rigtig god weekend.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. Det må bare være så hyggeligt at få sådan en fin pakke ind af døren:) Jeg elsker det i hvert fald;)
    Rigtig skøn weekend til dig og dine.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes også at det er hyggeligt at lege med andre bloggere :o)
      Også godt weekend til dig!

      Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...