mandag den 21. januar 2013

Julias fad


Til jul har vi, eller faktisk min mand, fået en gave, som var pakket i en fletkurv. Gaven blev spist... :o) Og kurven blev gemt... Den er ikke ret dyb og ligner et fad - perfekt til opbevaring af hæklet legemad :o)

9 kommentarer:

 1. Dit hæklet legemad er bare så fint - hvor Julia bare heldig og kurve passer bare så perfekt :-) Det kan være vi på et tidspunkt kan lave en bytte handel? for jeg er super dårlig til at hækle og Hjalte vil da elske at kunne lege med så fin mad. Så hvis du på et tidspunkt ser noget af mit du kunne tænke dig må du endelig sige til :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sanne! Jeg vil da meget gerne lave en byttehandel med dig! Men kan vi ikke aftale at gøre det noget senere? Jeg er i gang med noget lige nu og har knap nok tid til at følge i andres blogs, og der kommer heller ikke ret meget på min blog... Jeg skal snart fortælle om det på bloggen, har bare ikke tid lige nu til at skrive et indlæg... Jeg skal nok huske vores aftale og skriver til dig når der er mere tid til det - tror at det bliver tættere på marts. Kh

   Slet
  2. Det er en aftale :-) Hjalte står jo ikke og mangler det - syntes bare det kunne være sjovt for ham at have det engang :-) Lyder da til at det er noget spændende du har under opsejling - glæder mig til at høre mere om det :-)

   Slet
 2. Ih Elena - du er er bare så utrolig dygtig! At se på alt det fine du kan hækle motiverer mig faktisk så meget at jeg tror at jeg en dag kommer i gang med at hækle:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare så¨godt, Christina! Dejligt at min blog motiverer til hækling :o)) Har faktisk haft tanker om at lave en slags hækleskole her på bloggen, eller et par indlæg i den stil... Vi må se en gang, når jeg har mere tid... ;o) God weekend!

   Slet
 3. Sikke et lækkert fad - især med al det lækre mad det er fyldt op med:):)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan bruge faldet til mange ting, men lige i vores tilfælde er det perfekt til legemad :o)

   Slet
 4. EJ hvor er det fint - vi er SÅ glade for det vi vandt ved dig for længe siden ..
  Så smukke ting du hækler - jeg er fan :)
  /Nina - sophiavandasverden.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de gode ord, Nina! Jeg er glad for at høre at gaven, du vandt sidste år, er i brug! Tillykke med Sophias 1 år! Det er nogle flotte billeder fra hendes fødselsdag du har på din blog :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...