onsdag den 2. juli 2014

Dagen derpå

Sikken dag var det i går! Det har været sjovt, spændende og hyggeligt at se andre bloggere på besøg her ;o)

Jeg kunne fornemme at "festen" startede her på min blog, og så gik videre til de enkelte bloggere, hvor det blev læst og kommenteret. Det var super dejligt, for så har dette blogtræf nået sit mål om at skabe mere dynamik i Bloglandet.

Det var også en smart ide med præsentation-indlæg, og jeg har nyd at læse dem rundt omkring. For selv om jeg har været fast læser på nogle blogs i et stykke tid og troede at jeg kendte dem, var der alligevel en del nye detaljer.

Mange mange tak til alle Jer, der deltog i legen og brugte tid på at linke til legen, lave indlæg, læse rundt og kommentere! Uden jeres indsats ville det ikke blive lige så sjovt. 

De billeder/links, der blev lagt i indlægget på min blog forbliver der, så I også kan forvente besøg her fra fremover. :o)

Jeg kunne selvfølgeligt ønske at flere blogs deltog i legen, men der var sikkert forskellige årsag for "fraværet"...
 

Dagen (eller dagene) derpå skal dog ikke kun bruges på ros, men også på konstruktive tanker. Så jeg vil gerne lave en slags evaluering, og det kunne være spændende at høre jeres mening.
 • Hvordan er det generelt gået?
 • Var der nogen problemer - tekniske eller andre? Jeg ved at to blogs havde tekniske problemer og deres links blev slettet. Men var der andre bemærkninger?
 • Var der nok tid med 24 timer?
 • Skete der noget med jeres besøgstal?
 • Har I måske fået nye læsere?
 • Vil I lege en gang til?
Nogle har allerede skrevet en kommentar på indlægget fra i går, men hvad synes I til disse spørgsmål? Det er ikke fordi jeg har nogen bestemte forventninger, men vil bare tage stilling til brugen af denne fremover.


38 kommentarer:

 1. Jeg synes det var helt fint:) Havde ingen problemer med links eller andet. Jeg har fået en masse nye blogs lagt på min Blogroll og glæder mig til at følge med hos de nye blogs jeg har fundet. Ja, mit besøgstal steg i går. Jeg var lidt sent uden med linket men fik en masse besøg og søde kommentarer:) Jeg vil gerne lege med og også gerne afholde det, hvis jeg kan finde ud af det:) Læser mange engelske mummyblogs og de har rigtig mange af de her lege/blogevents online. Man kunne sagtens, hvis der en stemning for det, lave en hver måned med et bestemt emne eller lign. Jeg vil da i hvert fald lege med tanken om, at få det gjort:) Tak fordi du stod for det online blogtræf i går:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, M.S., og dejligt at det gik godt. Du er velkommen til "anden runde", hvis den kommer ;o)

   Slet
 2. Tusind tak for en rigtig sjov "leg".

  Jeg har en del social-angst og derved vil have svært ved at deltage i almindelige blogtræf - derfor er dette en mulighed for mig at være med :-)

  Jeg oplevede ingen tekniske problemer.
  Jeg har fået en del flere faste læser og en masse søde kommentarer
  Jeg deltager gerne igen og kunne jeg finde ud af det, holdt jeg gerne et selv osse. Havde en blog-veninde der gerne ville hav været med, men nåede det desværre ikk

  Tak for det gode initiativ

  Knus Låvise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar. Jeg tror at der er mange, som er spændte/nervøse for blogtræf i det virkelige liv for en stor mængde af ukendte mennesker kan virke skramende, mens man ønsker at falde godt til... Så dejligt at du fik en god oplevelse, samt nye læsere og kommentarer. Håber at du og din veninde vil også være med en anden gang. Vh

   Slet
 3. Ih, hvor lyder det spændende med blogtræffet online i går. Hvor er I seje allesammen! Jeg har haft ustabilt/manglende internet i en uges tid og var derfor ikke med til blogtræffet, men nu har jeg internetforbindelse igen, og så håber jeg på at kunne være med næste gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så velkommen til næste gang, Christina! :o)

   Slet
 4. Jeg synes det var et hyggeligt og sjovt initiativ. Jeg fandt vidst 6 - 7 nye blogge jeg ikke kendte og jeg kan da se at jeg har fået flere faste følgere. :o) Det har ellers stået i stampe et stykke tid.

  Der var et par af de tilmeldte blogge som ikke havde en knap så man kunne følge dem. Det var vidst ret nye bloggere. Måske det kunne være smart at lave en guide næste gang så deltagere lige kan være opmærksomme på at det er ok.. Især som ny blogger er det jo rart at se at man får nogle følgere.. og ærgerligt at man ikke får dem, fordi det tekniske ikke er på plads.

  Jeg tror at det kunne være godt at lade det køre over f.eks. 2 dage.. for så er der måske en chance for at der kommer flere med fordi præsentationsindlæggene får det spredt som ringe i vandet. :o)

  Jeg leger gerne med igen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din omhyggelige kommentar, Linda. Og tak for konstruktive forslag. Ang. tiden - jeg var selv i tvivl om et døgn er nok, så det er klart en af de ting, der skal justeres på. Håber vi "ses" til næste gang! ;o)

   Slet
 5. Hej Elena
  Tusind tak for en sjov leg. Jeg synes det er gået helt fantastisk, men måske fordi jeg slet ikke havde nogle forventninger om noget i forhold til min egen blog.
  Jeg havde ingen tekniske problemer, det fungerer fint her hos mig.
  Jeg tror at de 24 timer måske var lidt kort tid, personligt, var jeg ved at komme i tidsnød, men nåede heldigvis at deltage. Desværre nåede jeg aldrig at linke til din sjove leg.
  Jeg har fået nye læsere og det kan jeg tanke dig for, så mange tak.
  Ja, helt sikker, jeg vil gerne deltage igen :-)
  Endnu engang tak for en sjov leg der sætter fokus på at blogge. Jeg mærker helt klar nedgangen i kommentarer, og jeg tror IG har en del at sige her. Personligt er jeg ikke selv en del af IG, så jeg synes det er lidt trist at folk i højere grad benytter sig af IG.
  Mange hilsner fra Christina/Stjernefrø

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Christina! Tror ikke at legen ville være lige så sjov uden jeres (deltagernes) indsats. Dejligt at du var med, og at du fik noget ud af det. Overordnet er jeg også tilfreds med dagen, men ville ønske at der var flere, som jeg ikke kender. Det kunne godt være at det var for kort tid (noget, jeg selv var i tvivl inden), så det skal justeres til næste gang. Vh

   Slet
 6. Jeg oplevede ingen problemer. Jeg synes, det var sjovt at være med, og lærte flere nye blogge at kende. Så jeg deltager gerne igen. Som flere nævner kan det måske være en ide at køre det over 2 døgn i stedet for 1, men alt alt en sjov leg-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit forslag, Susanne! Det skal nok tænkes over det til næste gang ;o)

   Slet
 7. Først stor TAK til dig, Elena for dit initiativ til at starte sådan en blogleg. Der er skrevet mangt og meget om den manglende aktivitet i Blogland, og her er en rigtig god ide til at få flere til tasterne på de forskellige blogge. Det er jo i sidste ende kun os selv, der kan gøre noget ved aktiviteten ;-)

  Tak til alle de deltagerne! Det har været dejligt at komme forbi kendte blogge, men også at lære helt nye bloggere at kende.

  Jeg oplevede ingen tekniske problemer undervejs. Det forløb i øvrigt problemfrit at tilmelde min blog.

  Jeg har oplevet et pænt besøgstal i går. Ikke mindst har jeg fået en del nye følgere på Bloglovin', hvilket er rigtig dejligt. Velkommen til jer!

  Jeg tænker, at 24 timer måske er for lidt .Der er ikke meget tid, hvis de sidste bloggere tilmelder sig forholdsvis sent. Jeg er faktisk ikke sikker på, at jeg har fået besøgt de sidst tilmeldte. (Det må jeg hellere få tjekket :-) )
  Man kunne gøre det således, at man havde 24 timer til at tilmelde sig og evt. gå i gang med at besøge de første tilmeldte, og så havde man endnu 24 timer til at læse og kommentere på de tilmeldte blogge. Det vil sige, at bloglegen kommer til at løbe over 48 timer.
  Der kan også være nogle, der sidder bag skærmen og tænker, at de ikke magter at skulle tilmelde sig og herefter læse og kommentere indenfor 24 timer. Med 48 timer vil der være mere tid i en måske travl hverdag. Når det så er skrevet, så er der jo heller ingen, der siger, at man SKAL rundt hos alle. Hvis man kun har overskud til at besøge 10 blogge, er det også okay. Det er i hvert fald med til at øge aktiviteten i Blogland, hvilket jo er målet med denne leg.

  Jeg håber, at der sidder nogle bloggere derude, der tænker, at det her vil de gerne være med til en anden gang! Jeg kan varmt anbefale det, og jeg vil helt sikkert være at finde på deltagerlisten en anden gang! Der har været så mange interessante blogge tilmeldt, og man har kunnet mærke energien på egen blog og de andres!
  Jeg håber, at vi har fået mere gang i skriveaktiviteten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din lange søde kommentar, Anita! Og selv tak for en dejlig dag! Tror også at tiden var for kort, men det er svært at vurdere når man skal lave det første gang, så lærer man mere til næste gang. Det var min fornemmelse, især dagen efter, at mange opdagede legen for sent og ville gerne med, også fordi man så hvad det var og hvordan det fungerede.
   Det var dejligt med al en aktivitet, der var omkring legen - det er lige det, der gør det sjovere at blogge. Og når der er læsere og besøg, så får man også lyst til at lave indlæg, ikke?
   Tak for dine forslag! Jeg skal nok tænke på nogle ændringer til næste gang ;o)

   Slet
 8. Kære Elena
  Jeg synes det var et super initiativ, som jeg dog ikke selv nåede at deltage i... men jeg "tyv-stjal" din oversigt og fandt nogle nye blogs som jeg kunne følge. Og det var super fedt. Deltager meget gerne en anden gang.
  KH Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er naturligvis velkommen til at kigge på de blogs, der deltog i legen. Det er faktisk som galleri for forskellige blogs, hvor alle er velkomne til at tage et kig ;o)
   Håber at du kan være med næste gang!

   Slet
 9. Jeg fik mig tilmeldt sent i går aftes, vist som den sidste, men let og smertefrit. Jeg er kun så småt ved at tjekke de mange lækre blogs ud. Jeg synes også det kunne være godt med mere tid, fx en hel uge , for som en skriver længere oppe, så breder det sig jo som ringe i vandet, når det først går i gang.
  Min lille bitte blog har også fået flere læsere, så TAK!

  Mange hilsner
  Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Ditte. Ja, jeg tror også at "ringene" er begyndt at brede sig, og jeg håber at endnu flere kan finde vej til næste gang ;o)

   Slet
 10. Det er en god ide du har fået. Jeg havde ingen tekniske problemer, fik nogle kommentar og nye følgere i går.
  Jeg tænker at en del har ferie og derfor ikke kunne være med.
  Jeg synes tiden var passende. Jeg ville ikke orke at deltage, hvis det var noget jeg skulle tjekke ud over flere dage

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Det er faktisk ikke noget man skal i det her, man kan sagtens tage et kig på blogs noget senere når det passer en, og man bestemmer selv om man melder sig som fast læser hos dem. Det er bare fordi det hed "blogtræf", valgte deltagere at "hilse" på hinanden, så de kiggede og kommenterede på blogs samme dag.
   Jeg skal nok tænke over din tilbagemelding til næste gang. Vh

   Slet
 11. Skide godt initiativ Elena!
  Det har været rigtigt sjovt at opdage nye blogs, som jeg aldrig er stødt på før! Jeg har tilføjet flere blogs til min læseliste, og der hvor det har været muligt har jeg også valgt at tilmelde mig som fast læser...
  Mht min egen blog, kan jeg se at der har været en hel del mere trafik i går, og har fået hele 8 nye faste læsere - rigtigt hyggeligt!
  Om der skal mere tid til? Tjae, måske... For mig betyder det ikke så meget, for som du skriver, så forbliver linkene til de tilmeldte blogge på indlægget fra i går, så andre har mulighed for at klikke sig ind, hvis de har lyst... Men helt sikkert en god idé at gentage successen, for som én skriver, så breder det sig som ringe i vandet...

  Jeg regner med at skrive en lille velkomst til de nye læsere - og de gamle, som jeg ikke har fået budt velkommen, en af de nærmeste dage...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar, Penille! Dejligt at du fik så mange positive oplevelser fra dagen :o)

   Slet
 12. Tak for et hyggeligt og sjovt "blogtræf" i går :)
  Jeg fandt en masse nye blogs at følge og kunne se at jeg selv fik lidt flere læsere, så det er jo SKØNT! Også dejligt med lidt flere kommentarer på bloggen!!
  Jeg synes faktisk at tiden var ok - jeg tror ikke jeg ville få set flere blogs/kommenteret mere hvis træffet varede længere, men måske man kunne gøre det til en fast begivenhed, så man vidste hvornår det stod på og så kunne være klar, hvis man ville være med. :)
  Mange tak fordi du ville stå for legen Elena - fantastisk idé!
  kh. Pennie

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Penny! Det var dejligt med en masse "liv" i vores "stille" Blogland :o) Jeg skal nok have en del overvejelser til næste gang ;o)

   Slet
 13. Tak Elena for det gode initiativ - det var en rigtig sjov måde at finde nye blogs på.
  Jeg havde ingen problemer rent teknisk, det var virkelig nemt at linke og det fungerede bare.

  Med hensyn til tiden, så nåede jeg ikke at læse alle men da alle linksne er der endnu, kan det jo stadig nåes. Så som sådan er 24 timer hvor man kan "melde" sit link ind vel ok. Med hensyn til antal deltagere kan der jo være flere grunde, både ferie og det at nogen måske ikke helt har kunnet se fidussen i et online træf, en anden gang er det måske anderledes fordi man nu kan læse om hvordan det gik denne gang.

  Jeg er helt klar på at lege med en anden gang. Fik selv en del trafik, nye læsere og ikke mindst føjede nye spændende blogge til egen huskeliste

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tilbagemelding, Karin! Jeg skal nok have det med i tankerne til næste gang ;o)

   Slet
 14. Hej Elena.
  Super godt initiativ. Jeg kunne også mærke at besøgtallet steg og har også fået flere følgere, hvilket jo altid er dejligt.
  Jeg er slet ikke færdig med kigge på blogs fra dagen, så det kunne sagtens have varet i længere tid.

  Men det er en super smart måde at gøre det på. Det kunne som andre også nævner også være sjovt at gøre det med et tema eller lign.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for input! Lige nu er jeg fuld af tanker... ;o)
   Det var dejligt at du syntes om legen.

   Slet
 15. Det har været et supergodt initiativ! Godt tænkt, Elena!!!!

  Jeg har i hvert fald oplevet at få flere kommentarer, og det er jo dem, der også gør det skægt og inspirerende at blogge - at man få respons på sine ting.
  Samtidig har det også været rigtigt godt at finde nye blogge, for selvom jeg kendte en ret god portion af de deltagende i forvejen, så har jeg fået tilføjet flere på min læseliste.
  Desuden har jeg også lært de allerede kendte lidt bedre at kende, fordi mange valgte at lave et præsentationsindlæg. Det har været rigtigt godt!

  Jeg er klart med på at deltage i sådan noget en anden gang.

  ...og nu har jeg vist været rundt hos alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for ros, Anja! Jeg er glad for din positive tilbagemelding :o)

   Slet
 16. Hej Elena.
  Det er et fint initiativ du har taget.
  Desværre har jeg ikke haft så meget tid til bloggen, på det sidste, men jeg har fået et par læsere mere. Jeg synes at det har været rigtig godt at der er nogle bloggere som har lavet et præsentations indlæg.
  Ønsker dig en dejlig sommer <3
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din tilbagemelding, Gitte! Og dejligt at du var med. Også god sommer til dig! :o)

   Slet
 17. Super godt initiativ. Jeg deltager gerne igen :)
  Jeg oplevede ingen tekniske problemer, det gik nemt og smertefrit.
  Det blev til et par faste læsere mere og en del flere besøgende, så det er super dejligt.
  Jeg vil foreslå at der en anden gang er længere tid en 24 timer til at tilmelde sig. Jeg var selv meget ophængt lige præcis d. 1/7. Det giver nok også muligheden for at flere opdager blogtræffet og når med inden det lukker.
  Det aller bedste er dog, synes jeg, at alle linkene forbliver i indlægget. Jeg har selv, først i dag, nået at kigge på alle de andre spændende blogs.
  Tak for jeg måtte deltage:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, Tanja, og for forslag! Det med tiden var også noget, jeg var i tvivl om, så der skal sikkert ændringer til.

   Slet
 18. Jeg vil også gerne sige tak for et rigtig godt initiativ. Jeg oplevede ingen problemer og hyggede mig meget med at komme rundt til de forskellige blogs. Det tog sin tid at komme rundt, så lidt mere tid ville ikke gøre noget en anden gang. Jeg ville helt sikkert deltage en anden gang og jeg også fået nye følgere og nogle af dem skyldes helt sikkert denne leg. Jeg har selv fået tilføjet en del blogs på min læseliste og glæder mig til også at følge "de nye blogs" fremover.
  Tak fordi jeg måtte være med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Aslaug! Det var super dejligt at du var med i legen!
   Tak for din tilbagemelding og input. Ja, tiden er bestemt noget, der skal være anderledes. Der er et nyt forsøg på trapperne - håber at det bliver endnu bedre denne gang ;)

   Slet
 19. Kære Elena,
  Et meget forsinket svar, da jeg er ferieramt (på den gode måde), hvilket betyder, at jeg slet ikke når computertid i disse dage. Men jeg vil først og fremmest takke dig for det fantastiske initiativ, som var supersjovt at deltage i. Jeg tror, at jeg kom forbi alle - nogle kendte og fulgte jeg i forvejen, men de jeg ikke kendte, blev fluks tilføjet min læseliste. Synes helt bestemt, at det var en god måde at få lidt gang i blogland. Jeg har læst med i en del år, men kan godt se, at aktiviteten er dalet de sidste par år. Jeg har dog via din leg fået en del nye læsere på min egen forholdsvis nye blog, så tusind tak for det:-) Jeg havde lidt tekniske problemer til at starte med, men måske var det ligeså meget mine egne tekniske fumle-færdigheder;-) Måske er 24 timer lidt kort tid, da en del bloggere syntes at have opdaget det senere da legen var i gang og derfor ikke kom med. Men jeg synes din nye blogleg lyder rigtig spændende, og jeg glæder mig til at lege med igen:-) kh. Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar, Ingrid! Nu skal vi prøve det igen, med korrigerede forhold. Håber at det bliver spændende ;o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...