søndag den 20. september 2015

Weekend på Fanø


I weekenden har jeg tilbragt meget af tiden på Fanø. I forbindelse med Strikkefestivalen har jeg gæstet Fanø Boghandel for at repræsentere mine bøger, samt andre hobbybøger fra Klematis. Især i går, lørdags, var der travlt i butikken, hvor de fleste besøgende kom til øen.

Der var meget af positiv respons på mine hæklede kager, men også mange gange har jeg hørt: "Det der gider jeg ikke at bøvle med". Og det kan jeg godt forstå! For vi alle er forskellige og har forskellige præferencer. 

Desuden har Strikkefestivalen fokus på strikning og uld, så mine hæklerier "rammer" ikke festivalens primære målgruppe. Flere af festivalens deltagere fortalte til mig, at de har voksne børn, men der er stadig lang tid til der kommer børnebørn, og så må hæklede sager til legekøkkenet vente til noget senere... Der var dog en del af yngre kvinder, som har købt mine bøger og endda spurgt om signering! :o)

Uanset hvad, har jeg fået rigtig mange hyggelige snak de sidste tre dage - naturligvis med mange kvinder, men også mænd! Nogle var nysgerrige, nogle blev "fanget" på øen sammen med deres koner, nogle kiggede efter andre bøger i butikkens reoler og så faldt vi bare i snak. Det var rigtig-rigtig hyggeligt! Så alt i alt er jeg tilfreds med weekenden :o)


6 kommentarer:

 1. Hvor var det dejligt at møde dig på Fanø 😊
  Jeg har lavet nogle af dine ting. På 2do listen, er kransekagen, lagestykkerne og den hele lagkage 😊
  Flot med flot på 😃
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Så dejligt og opmuntrende at læse din kommentar, Hanne! Jeg er glad for at det var inspirerende for dig, og er sikker på dine kager bliver et hit :o) Mange tak for din søde kommentar!

   Slet
 2. Jeg fulgte de 2 timer, som TV Syd sendte fra festivalen, og du har ret. Det, der blev vist, var ikke sådan nogle småhæklerier. Det tænkte jeg ikke over, før du skrev dit indlæg.

  Det er dejligt, at du havde nogle gode dage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det handlede mest om strik af store ting, som tøj, ting til indretning osv. Og frem for alt i uld...
   Tak for din kommentar, Anita!

   Slet
 3. Hyggeligt at møde dig og få en lille snak om dine bøger, der bestemt skal øverst på ønskelisten. Hvem siger at strikkefestival kun er for strikkere? Jeg så flere der også hæklede, så man kan jo gøre begge dele og er tunesisk hækling, da ikke hækling? Det mener jeg da det er.
  Hav det godt, glæder mig til legemsdel udkommer.
  Mvh Lene ( kreamormor)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lene, og i lige måde! Det var dejligt at få en snak med dig :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...