lørdag den 19. december 2015

2, snart 3


Har du husket at ønske dig en krea-bog i julegave? Der findes rigtig mange flotte og inspirerende bøger, men jeg vil naturligvis reklamere for mine ;o)

"Hæklede cupcakes" er udkommet i 2013, og selv om der allerede er mange, der har bogen, sælges den stadig godt, til min tilfreshed. Jeg ved ikke helt, hvornår lageret bliver tømt, så må man hellere købe den nu. Bogen inderholder en grundopskrift på cupcake samt opskrifter på pynt og ideer til dens sammensætning. Ved at variere i garnfarver og pyntsammensætninger kan man skabe et utal af cupcake-variationer.

"Hæklede kager og søde sager" er udkommet i år. I kage-bogen finder man opskrifter på forskellige bagværk (lagkager, kransekage, muffins, macarons, roulade, donuts, kiks) samt søde sager som flødeboller, lakridskonfekt og bolsjer. Bogen er en slags forlængelse af cupcake-bogen, da pyntelementerne også kan bruges her, og også her kan man variere opskrifterne på forskellige vis.

Nu er der også en tredje bog på vej. Den når desværre ikke under juletræet, da den først udkommer i januar, men man kan da godt skrive den på ønskesedlen ;o) "Hæklet hurtigmad" vil handle om legemad. Og selv om emnet er fælles for alle tre bøger, er det først i denne bog at man finder opskrifter på forskellige retter. Også her er der plads til fri fantasi, da man kan sammensætte mad på forskellige måder og komme frem til nye "smagskombinationer".


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...