søndag den 22. januar 2012

En cupcake til mobilen - mest for sjov :-)


Det var oplagt, at jeg selv skulle hækle en etui til min nye smartphone. Jeg har egentlig ikke lyst til at bruge en hæklet etui. Men da flere mente at jeg nemt kunne lave sådan en, skulle jeg alligevel prøve det og have lidt sjovt undervejs.

Det blev selvfølgelig en etui med cupcake på!

Hvad angår selve kagen på tasken - den blev også "ramt" af moderne teknologi - den er i 3D, så den kan virkelig mærkes!

Det eneste, etuien mangler, er et for i bomuld - jeg skal nok kigge efter et stykke stof i spændende mønstre/farver, der passer til. Og så er opgaven fuldført!

I må også ha' det sjovt!


10 kommentarer:

 1. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia.
   Etuien er 100% frihækling, og jeg har slet ikke lavet nogle notater til opskriften. Tasken er lavet af 2 firkanter, som er hæklet sammen i siderne med kontrastgarn. Hanken og klappen - kig på Karen Klarbæks Verden, opskrift på armbånd. Cupcake - den har jeg bøvlet med, og kan ikke huske hvordan den kom til...
   Vh

   Slet
 2. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 3. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 4. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 5. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 6. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 7. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 8. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet
 9. Har lige "fundet" din blog og synes at den er rigtig fin. Glæder mig til at prøve nogle af dine ideer af i praksis. Er ret vild med den her mobiltaske - mon du ku overtales til at dele dit mønster, både på tasken og cupcake?

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...