fredag den 27. juli 2012

Hyggelig pakkeleg


Endelig fik jeg åbnet pakken fra Anna, som jeg glædede mig til i flere dage - jeg vidste godt, at Anna sendte pakken til mig, og at den var ankommet, men jeg havde ikke fysisk adgang til min postkasse...

Anna er meget kreativ person på mange områder - hun tegner, skriver digte, laver ting af træ, og er i det hele taget god til at tænke ud af boksen. Hun er også super god til at lave søde ting og sager af filt. Så jeg havde på fornemmelsen, at der skulle være en filtet væsen i pakken :o) Og jeg havde ret! ;-)

Jeg og børnene fik åbnet pakken sammen, og glæden var stor ved at se de ting, Anna sendte til mig! :-) Pakken indeholdte flere søde ænder - filtet and med lidt skøre øjne og blomst under vingen, og keramisk ænderpar. Samt en lysestage, lavet af Annas mor, og farverig tatovering, som børnene døbte til regnbue-tatovering. :-)

Hold da op, Anna, jeg ved ikke hvordan du gør det, men dine filtede kreationer er bare så charmerende! :-))

Tatoveringen kom i brug med det samme - skulle dog først deles i 2 :-)) Og vi glæder os til at lege med/bruge de andre ting fra pakken :o)


Jeg siger mange tak til Anna for denne hyggelige omgang af pakkelegen! Og så må stafetten gå videre...

Jeg vil så høre, om der er to af jer andre, der vil være med i pakkelegen. Reglerne er ret simple. Man får tilsendt en gave fra mig, og skal også sende en lille ting tilbage til mig. Herefter lade man legen køre videre til to nye deltagere, hvis man ønsker det.

De to første, der skriver kommentarer, er med i legen. Håber nogen har lyst til at deltage! :o)


2 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord Elena!
  Jeg skulle vist have givet dig to tatoveringer... Så langt tænkte jeg slet ikke.
  Men det var dejligt at du kunne lide gaven og at du gad lege pakkeleg med mig : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Anna! Synes at det var spændende at lege med dig og lære dig lidt at kende :o)
   Du skal ikke tænke for meget på tatoveringen - de begge fik en fin regnbue på armen, og de er meget glade for den! Og nu må man ikke vaske armen med svamp, for tatoveringen skal være pæn på mandag, når de skal i bhv og prale med den :o)
   God weekend og OL :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...