fredag den 12. oktober 2012

Perleblogger...


I dag er jeg perleblogger hos Karen Klarbæk. Tror at de fleste af jer allerede har opdaget det på Karens blog :o) Så ja, jeg blev til en af dem på billedet - hvilken en må du selv vurdere :o)

Til alle jer, der kommer på min blog første gang, vil jeg sige varmt velkommen til at kigge lidt rundt på bloggen! Du må også gerne deltage i min Give Away - du finder linket øverst i sidebaren. Og så håber jeg at I (eller i hvert fald nogle af jer) bliver hængende! ;o)

Jeg vil sige stort tak til Karen for at hun ville vise min blog frem! Og stort tak til alle dem, der har haft lyst til at kigge forbi!

Det siges, at det, at være perleblogger hos Karen, giver en pæn trafik. Lige nu, mens det her indlæg udkommer, sidder jeg i bilen på vej til et møde. Så jeg glæder mig vildt meget til at komme hjem og se resultatet af denne perleblogger-aktion ;o)

Billedet er lånt hos www.karenklarbaeksverden.blogspot.com

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg kommer inde fra Karens perleindlæg, og må sige hun har valgt godt - super fin og spændende blog du har, hermed endnu en fast læser ;-)
  Ha' en god fredag!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 2. Ih hvor hyggelig Elena - jeg var her jo i forvejen, men dejligt at du er perleblogger.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Hende Karen er en knag ;0) Har selv været perleblogger og det er rart at glemme janteloven for en stund og vise sig frem ;0) Jeg var fast læser hos dig i forvejen, - du er velkommen til at kigge forbi min blog; cupcake-stylisten. God weekend!

  SvarSlet
 4. Jeg kommer "via" Karens blog :)

  Synes det ser ud til at være en rigtig fin blog du har og glæder mig til kigge det hele nærmere igennem !

  -Linette

  SvarSlet
 5. Mange tak for jeres søde ord - jeg blev helt vildt røret! Det var i det hele taget en overvældende oplevelse for mig at være perleblogger hos Karen. God weekend til jer! :o)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...