tirsdag den 5. marts 2013

Årets gækkebrev


Vi har fået post... 

Lige for et par dage siden sukkede Julia over at hun aldrig får nogen breve, og til hendes store glæde lå der en stor konvolut med hendes og Martins navn på i postkassen :-D Så spurgte børnene fra hvem det var, men der var kun "prikker" på bagsiden af konvolutten. Gækkebrev! :o)

Det var dog ikke nogen overraskelse for mig, for hvert år i dagene op til Påsken får vi et gækkebrev fra den samme afsender ;o) Jeg ville naturligvis ikke afsløre det for børnene, men har i stedet for forklaret, at afsenderens "underskrift" har så mange bogstaver som der er prikker på brevet.

Så begyndte de små hoveder at arbejde :o) Deres teori var at det var fra nogen af bedsteforældrene. Prikkerne blev talt og ordene "FARMOR", "FARFAR" og "MORMOR" blev skrevet på et stykke papir, og så talte de bogstaverne flere gange... Alle tre ord havde 6 bogstaver og der var 6 prikker på brevet... Hvem er det så? :o) De vendte det op og ned hele tiden, men kunne ikke se et klart svar... Og selv i dag, 2 dage senere, er de endnu ikke kommet til en konklusion... :-D

Jeg ved at afsenderen af gækkebrevet læser med her på bloggen, og vil siger tak for brevet! :o) Det er nok det, at gækkebrevene er forskellige fra år til år, der virker så forvirrende :o)

Sidste års gækkebrev kan man se her.

10 kommentarer:

 1. Wauw et flot gækkebrev! Det bliver spændende om de gætter det.
  Jeg glæder mig til at Bjørn også er gammel nok til den slags traditioner. Det er så hyggeligt : )
  Hilsen Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anna! Det er 3. år farmor sender os et gækkebrev. Første gang var det altså da Martin var 3 år, og han forstod intet den gang, og han forstår stadig ikke helt. Men det er alligevel sjovt at få gækkebrevene, og så tror jeg at forståelsen kommer efterhånden :o)

   Slet
 2. Hvor er det flot og jeg synes det er så dejligt at børnene sidder dér og hygger sig med at gætte, hvem det mon er der har sendt det:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Christina! Det er ret hyggeligt, og gækkebrevene er så flotte! Jeg har gemt dem alle, også konvolutterne - de er pyntet med påskeklip :o)

   Slet
 3. Hvor er hun bare kreativ... og hvor er det bare smukt... Hun måtte gerne sende sådan nogle smukke gækkebreve til mig da :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Heidi! Jeg skal nok sige det videre ;o) Farmor er kreativ og super dygtig til papirklip :o)Jeg ved ikke hvor hun har ideerne fra, men gækkebrevene er forskellige hvert år.

   Slet
 4. Jamen, wow, det må være det smukkeste gækkebrev jeg har set! :-) og dejligt, at dine børn ligefrem skal bruge dage på at gætte hvem der har sendt det - det lyder super hyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne! De har bare ikke fattet det helt, men håber at det kommer ;o) Uanset hvad er det meget hyggeligt at får de breve :o)

   Slet
 5. Super flot gækkebrev. Det er så hyggeligt, når de går og gætter, og sjovt hvor lang tid de kan bruge på det. Det er virkelig en hyggelig tradition :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også er hyggeligt! Og farmor er så god til at finde på flotte gækkebreve :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...