fredag den 24. maj 2013

Historier bag Top 3

For et par dage siden kiggede jeg på besøgstal på mine indlæg, og tænkte på hvordan indlæggene blev til. Hvert indlæg har en historie bag sig. Det er lidt sjovt at tænke på at nogle gange er det nogle tilfældigheder eller små detaljer, der er medvirkende til at at et indlæg bliver lavet. Og så bliver det meget populært senere. Her er historier bag de 3 mest populære indlæg. 


1. Historien om indlægget med DIY til hæklet bamse begyndte flere måneder før det blev postet. I juli sidste år legede jeg pakkeleg med Anna med bloggen B for Bjørn. Jeg ville gerne lave en bamse til hendes søn Bjørn, og den første bamse i brun farve kom til verden. Jeg kunne godt lide ideen med at bruge 2 forskellige farver til bamsen, og lavede to bamse mere, som blev til præmien i min give away, der kærte på bloggen i august sidste år. Tanja med bloggen Tanja's verden spurgte om jeg kunne lave en DIY, og det havde jeg lovet. Det var dog først til oktober, at jeg tog mig sammen og lavede indlægget med DIY. Indlægget er den mest populære på bloggen, og blevet til min blogs varemærke, uden at jeg forventede det :-)2. Historien om indlægget med DIY til hæklede havdyr begyndte med at jeg i oktober sidste år lavede en barnevognskæde med tre havdyr. Der var flere graviditeter i Bloglandet på det tidspunkt (læs: blogs, hvor jeg er fast læser :-)), og så ville jeg prøve at lave en baby-ting. Til figurerne brugte jeg nogle gamle opskrifter, som blev ændret lidt undervejs, og kuglerne havde jeg hæklet og kombineret efter eget valg. Indlægget med billeder af barnevognskæden fik god modtagelse, og efter et par uger lavede jeg indlægget med DIY.
3. Historien om indlægget med hæklede rugbrødsmadder er beskrevet i selve indlægget - jeg ville lave en overraskelse til Julias fødselsdag, men blev afsløret undervejs :-D Så måtte jeg finde på en anden ide til overraskelsen, og det blev frække til Julias dukke :-) 

At indlægget om hæklede rugbrødsmadder er blevet så populær og har tredjestørste antal besøg er en overraskelse for mig. Der er ikke nogen opskrifter eller hækletips i indlægget. Håber bare at det virker inspirerende, hvis der er så mange besøg på indlægget ;-)
2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare fine ting du laver. Er lidt misundelig (på den gode måde) på dem der kan hækle :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de fine ord! Måske vil du en dag lave et skridt mere og begynde at hækle selv? Der er mange simple opskrifter rundt på nettet, og så er det ikke så svært så snart man er i gang ;o)

      Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...