tirsdag den 11. juni 2013

Anderledes patchwork

Jeg må indrømme, at jeg på det seneste har været i patchwork-humør :o) I sidste uge har jeg lavet patchwork-kage, og nu er jeg færdig med denne patchwork-taske :o)Jeg havde nogle rester af tekstilvoksdug fra tasken, jeg lavede sidste sommer. Resterne var i kvadratisk form, så ideen med patchwork kom af sig selv. Det er lææænge siden jeg købte stof til foret og lynlåset, men først nu blev ideen realiseret :o)Tasken er på størrelsen med en toilettaske, men min plan er at bruge den til garn og hæklenåle på rejser :o)


9 kommentarer:

 1. hvor er den bare fin.....har set en lignende udgave på pinterest, men din udgave er 1000 gange smukkere og veludført.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger næsten aldrig på Pinterest - det er alt for stor tidsrøver :o) Så jeg har ikke set tasken der eller andre steder - fik ideen selv, fordi resterne var kvadratiske :o) Mange tak for ros! :o)

   Slet
 2. Hvor er den bare sød. Kunne der komme en DIY på sådan en??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må vist komme med et diy indlæg engang senere - der er flere, der er spurgt efter :o) Må bare i gang med forberedelser, da jeg ikke tog nogen billeder undervejs.

   Slet
 3. Sådan eb kunne jeg godt have brugt til min ferie, er i Kroatien, hækler sprutter

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...