lørdag den 16. november 2013

Mig & Min hobby - Mit yndlingsværktøj, når jeg er kreativ, er...

Her læser du ikke om noget i stil med Clover eller andre smarte designmærker. Mine yndlingshæklenåle er købt i Kvickly. Det står Prym på dem, men jeg er ikke sikker på at det er mærket... Og jeg husker ikke hvad der stod på pakken. 


De er mine favoritter af flere grunde:

 • håndtag i gym gør det behageligt at holde ved dem;
 • selve hæklenålen er i rustfrit stål, så garnet glider bedre på den;
 • hæklenålen er i god længde og ikke for kort, som det er i tilfælde med Clover;
 • de koster ikke det hvide ud af øjnene... ;o)

Jeg har altid hæklet med dem, og du kan se at nålen nr. 2,5 (den øverste) er mest brugt.

14 kommentarer:

 1. Ja det er jo ikke altid pris og bedste køb hænger sammen. Mine hæklenåle er også nogle billige nogen, og jeg har endnu ikke fundet nogle bedre:-)

  SvarSlet
 2. Det er sjovt, jeg har læst at flere har disse hæklenåle. Jeg har ikke hørt om dem før. Så man bliver meget klogere af at være her i blogland :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt den ved et tilfælde, og så ledte derefter efter flere af samme producent :o)

   Slet
 3. De er også gode. Men jeg har oplevet at mine går i stykker i skaftet, så det er lidt øv. Jeg synes også at de gamle brune clover er for korte - de nye skulle vist nok være længere, men dem har jeg ikke prøvet endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er sikkert mange meninger, men jeg er glad for mine nåle, og dejligt at høre at der er flere med samme mening :o)

   Slet
 4. Ja de er gode.
  Jeg har nogle rigtig gamle stålnåle som jeg har stukket ned i skumpapilotter. Det giver et dejligt stort og blødt håndtag. Der er en på dagens indlæg ovre hos mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De der skumpapillotter - hvad er det og hvor finder man dem? Jeg har selv en del hæklenåle i "gammelt" design, og kunne godt tænke mig at forbedre dem ;o)

   Slet
 5. Tak fordi du deler din erfaring omkring længden af selve nålen. Det anede jeg slet ikke havde en betydning. Jeg er mest opmærksom på, at der er gummigreb, da jeg ellers får ondt i hænderne.

  Dem fra Prym har jeg ikke prøvet, men tak for tippet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, Anita! Tror at det er spørgsmål om smag og behag, og jeg kan bedst lide når der er lidt længde på ;o)

   Slet
 6. Dem sværger jeg også til.
  Jeg vidste slet ikke, at de ligefrem har forskellig farvet tryk, alt efter tykkelsen, men det er helt tydeligt på dit foto.
  Jeg må hellere få fat på en af de blå :-)

  Som Anita vidste jeg heller ikke, at der er længdeforskel på nåle...

  SvarSlet
  Svar
  1. :) har også set dem på din blog :) Jeg fik den første ved et tilfælde, og syntes at den var rigtig god. Så ledte jeg efter flere i andre størrelser, og fandt dem i Kvickly :o)

   Slet
 7. hæklenåle er så vigtige når man hækler :-)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...