mandag den 23. marts 2015

Årets gækkebrev(e)


I år har vi fået to gækkebreve. Det ene dukkede op i vores postkasse akkurat efter Martin var på besøg hos farmor. Teksten var skrevet med de karakteristiske skæve bogstaver, som kun én i vores familie kan lave, og det var adresseret til Julia. Hmmm... Hvem kunne sende den?.. Jagten gik på klassekammeretter, men intet navn passede til "6 kopper"... 

Efter flere dages søgen, ville far hjælpe til og skrev ét bogstav i midten. Nu blev det som i "kryds og tværs", men tankerne gik alligevel den forkerte vej. Der kom et bogstav mere på, spændingen voksede, og et bogstav mere, og endnu et... Kun til sidst blev det klart for Julia at afsenderen var hendes storebror :o)) Kortet blev klippet ud sammen med farmor, den gang han var på besøg hos hende.Så var det gættet, og vi faldt til ro. Men pludseligt lå der endnu flottere konvolut i postkassen, dog denne gang var den adresseret til både Martin og Julia. Nu blev det virkelig spændende! 

Det blev hurtigt gættet på farmor :o) Diskussionen gik mere ud på hvem de to kaniner stod for. Er drengekanin for Martin og pigekanin for Julia? Eller er det fordi det var fra farfar (drengekanin) og farmor (pigekanin)? Det blev til sidst ligegyldigt, for man bare skulle have et påskeæg! :o))

Skønt at det er snart Påske! :o)

1 kommentar:

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...