Her er et eksempel på hvordan man bruger min legemad-bog kreativt. Denne mad er ikke fra bogen - jeg fik ideen efter bogen blev udgivet. Rejerne hører oprindeligt til sushi-opskrifterne, og ved at bruge dem på franskbrød får man en helt ny "smagssammensætning". Den kender vi dog godt fra virkeligheden, og selv elsker jeg rejemadder både i virkeligheden og i den hæklede udgave. Er det måske bare om at følge sin smag? ;o)
lørdag den 27. februar 2016
Rejemad
Her er et eksempel på hvordan man bruger min legemad-bog kreativt. Denne mad er ikke fra bogen - jeg fik ideen efter bogen blev udgivet. Rejerne hører oprindeligt til sushi-opskrifterne, og ved at bruge dem på franskbrød får man en helt ny "smagssammensætning". Den kender vi dog godt fra virkeligheden, og selv elsker jeg rejemadder både i virkeligheden og i den hæklede udgave. Er det måske bare om at følge sin smag? ;o)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar