tirsdag den 29. maj 2012

Moderne retro og gamle minder

Det er meget moderne med sorbet farver lige i øjeblikket. Men det her sæt i grøn sorbet er ikke noget fra nutiden. Det tilhører kategorien "Retro", fordi jeg har syet det... for 12 år siden!

Jeg fandt den i min mors klædeskab, da jeg var hos hende sidste gang, og tog den med hjem. Men først for et par dage siden kom jeg i tanker om at prøve det. Helt uventet passede den mig udmærket, ligesom den gang jeg brugte det i 2000 :-D

Denne prøvning har vækket mange minder om "gamle dage" - mit liv før familien og børn, arbejde dengang, liv med venner mm...

Sættet har nogle smarte detaljer, men... Den er alligevel retro. Nederdelen er for kort - jeg er ikke så ung længere :-( Og der er for store skulderpuffe på jakken...

Hvad skal jeg dog gøre med det nu? Den er for gammeldags i stof og fason, men det er ærgerligt at smide den ud... Har brug for ideer...

Det nemmeste er selvfølgelig Røde Kors butik :-) Men tror alligevel den får lov til at blive i mit skab lidt endnu :-)

tirsdag den 22. maj 2012

Op at flyve

Det drømmer vi alle sammen om.   Og som børn flyver vi endda i vores natdrømme :-D

Ideen med denne søde ophæng har jeg for længe siden fået et sted på nettet. Den tiltrak mig med mange klare farver og mulighed for at sætte flere farver sammen. Så sidste weekend blev brugt på at overføre ideen til virkeligheden, altså hækling :-) Igen igen :-)

Også i sidste weekend fik vi endeligt styr på vores ferieplaner. Og ja, vi skal flyve! Vi har valgt i år at holde en badeferie på De Kanariske Øer, så en del af oplevelsen bliver den lange flyvetur derned ;-)

tirsdag den 15. maj 2012

Knappeorden


Jeg kan godt lide at der er orden og system i tingene. Desværre har jeg ikke altid tid og energi til at ordne ting i mine "samlinger", så meget af det ligger bare blandet i skabet sammen med mit tøj, bl.a. pga. pladsmanglen :-(

Jeg håber at jeg en gang får et skab til alt det hobby halløj jeg har, og alle ting vil ligge i pæn orden. Måske kan Julemanden læse denne blog... :-))

For et stykke tid har jeg fået en ordentlig pose med knapper af min mor. Jeg skulle i den sidste tid bruge nogle af dem, og hver gang skulle jeg lege Sherlock Holmes mens jeg kiggede efter knapper i posen :-)

Nu har jeg "samlet krafterne" og købt to sortiment kasser i Silvan. Og fik en hyggelig aktivitet sammen med børnene, hvor vi skulle sortere alle knapper efter farver :-))

onsdag den 9. maj 2012

En rejse i tiden # 2

Jeg har igen været på en rejse og er lige vendt hjem. Destinationen var den samme som for 2 måneder siden. Min mor blev 75 år den 1. maj, og jeg og Julia skulle være med til at fejre hende :-))

Denne gang rejste vi fra danske kølige og regnfulde forår...


...til sommer, sol og 29 grader varme :-))


Jeg var lidt forvirret da jeg skulle pakke kufferten, for alle slags tøj skulle med. Så blev kufferten ordentligt proppet, og jeg havde svært med at lukke den til sidst :-)

Vi fik god tid sammen med familien, venner og bekendte. Der var også tid til at slappe af, lege med nabobørn og udforske haven :-))

Nu må vi igen pakke os ind i tøjet... Bliver det mon ikke snart sommer her?.. ;-)


Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...