Mine bøger


Udkom den 1. juni 2013Køb bogen med eller uden signering på www.cupcakebyme.dk


Udkom den 7. maj 2015OBS! Montering af roser

Køb bogen med eller uden signering på www.cupcakebyme.dk

Udkom den 15. januar 2016OBS! Rettelse af sushurulle opskrift
OBS! Rettelse til hakkebøf opskrift

Køb bogen med eller uden signering på www.cupcakebyme.dk

Udkom den 27. marts 2017

Køb bogen med eller uden signering på www.cupcakebyme.dk


17 kommentarer:

 1. Jeg må bare købe din bog,sender de til udlandet ?

  K.h Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte. Jeg kender desværre ikke så meget til det. Men tror at hvis du handler igennem Saxo, så kan det sendes overalt. Eller find et andet forhandler på nettet - der er rigeligt af dem. Vh

   Slet
 2. Hej Elena jeg elsker dine hæklede projekter og har alle dine bøger :-) jeg har lige et spørgsmål: du har lavet en handy guide her på bloggen med hvordan man fylder en cupcake og den er god men i bogen synes jeg at du skriver at cupcakes skal hækles sammen vrang mod vrang...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria! Tak for din søde kommentar og spørgsmål. Det er også vrang mod vrang man lægger delene af en cupcake ved sammenhækling. Når man er ca. halvvejs rund om, lægges der fyld i, først i bunden, og derefter i toppen sammen med at der samnenhækles den resterende del i omkredsen. Håber at denne forklaring hjælper dig!
   Mvh Elena

   Slet
  2. Hej Elena - Jeg er helt ny til det her med at skrive på blogs og havde slet ikke set du havde skrevet tilbage! men tak for dit svar :-) så har jeg lige et mere: Jeg er ved at lave cupcakes efter din grundopskrift - ved kagebund punkt 6. står der 30 relief fm. når jeg så går til teknikdelen for at se hvordan man gør så er jeg i tvivl om følgende: du skriver 1 omgang, alm fm? og 2 omgang er så der man går i gang med relief maskerne. jeg forstår bare ikke - skal jeg lave en alm fm før hver relief fm eller hvordan? altså 5 omgang endte jo på 3 fm og i alt skulle man have 30 masker. eller skal man køre en runde med 30 fm før man starter på relief maskerne? håber mit spørgsmål giver mening?

   Slet
  3. Hej Maria.
   Når du har hæklet 5 omgange = 30 fm, skal du hækle en omgang med selve relief-fm, dvs. efter beskrivelsen for 2. omg i teknikker for relief-fm.
   Vh

   Slet
 3. Hej Elena. Jeg har lige fået din nye bog ind af døren og skal igang med at lave en masse til mine 3 børn.. Jeg er gået i gang med sushirullerne på side 27.. Men kan ikke få opskriften til at passe... På 5. Omgang på fyld skal jeg ender ud med at have 34 masker... Men kan slet ikke få den til at passe... Kan der være en fejl i opskriften?

  Mvh
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone.

   Nu har jeg kigget på opskriften, og det er rigtig nok at noget er "forsvundet", så det er derfor du ikke kan få det til at passe. Jeg beklager manglen, det er så irriterende.

   5. omg skal være: 1 lm, spring 1 fm over, *1 fm, 2 fm i næste m, 2 fm i næste m, 4 fm* 3 gange, 1 fm, "2 fm i næste m* 2 gange, 2 fm, 1 km i 1. fm (34)

   Sjovt nok at antal masker i parenteser passer til den rigtige omg, så noget blev bare væk under korrektur...

   Du må gerne skrive til mig hvis du finder andre mangler/fejl.

   Vh

   Slet
 4. Hej Elena
  Hvilket garnmærke har du hæklet burger og pizza med fra din bog Hæklet hurtigmad? Jeg har ikke kunnet finde en lys beige og beige, som giver en farveforskel i nogle af butikkerne her i Horsens. Kun en lys beige, kit og mørk brun.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Til pizzaen brugte jeg garn fra Stof&Stil, til burger og hotdog - en gammel rest af garn, købt på tilbudt i Aldi. Ved godt at det er svært at finde garn i passende farve, da der mangler lidt mørkere nuance i beige. Du kan evt. søge blandt andre garner end bomuld... Vh

   Slet
 5. Hjælp til popcorn. Jeg kan ikke finde ud af at placere den 5. popcorn maske. Hvor skal den være? Vis evt. på et foto. Kan desværre ikke finde noget på Youtube.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Når du har hæklet 4 popcorn-masker, får du "en blomst" med fire blade, og i bunden af hver maske/blad vi der være et hul - det er et af dem du skal bruge til at hækle den 5. maske i. Vh

   Slet
 6. Hej Elena.
  Jeg kan slet ikke få opskriften på ketchup/sennep osv til at passe..
  Og det kommer slet ikke til at ligne dine fine billeder ��
  Mvh. Tina.
  PS. Har bogen med ISBN: 978-87-7139-079-7 Trykt i 2016, 1 oplag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina.
   Vil du måske spørge lidt mere konkret, for jeg kan ikke se hvilket sted du har svært med.
   Vh Elena

   Slet
 7. Hej Elena
  Jeg er ved at hækle stort salatblad, ud fra bogen hæklet hurtig mad, skal jeg vende arbejdet undervejs eller bryde garnet, når jeg starter på en ny række? Det fremgår nemlig ikke, og jeg syntes at det driller lidt!
  Geniale opskrifter ellers.
  Hilsen Maria

  SvarSlet
 8. Hej Maria og tak for den gode feedback!
  Salatblade hækles i rækker, som det også er noteret i begyndelsen af opskriften, så der vendes om efter hver række. Garnet brydes kun efter den 1. række, hvor man skifter farve.
  Håber at det hjælper dig på vej, eller må du gerne spørge igen.
  Vh Elena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elena
   Det hjalp - tusind tak. Jeg vil godt indrømme at jeg er nybegynder, men har da både fået hæklet bøf og burgerbolle, og hvad er det uden salat :-)
   God weekend Maria

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...