fredag den 20. juli 2012

DIY - Oldemorfirkant med hjerte


For nogle år siden fandt jeg på nettet et mønstre på oldemorfirkant med hjerte. Skemaet af mønstret blev udskrevet og lagt i min "skattekiste". Senere har jeg brugt det til at hækle et babytæppe i lyserøde farver.


Jeg kan desværre ikke huske hvilken hjemmeside det blev hentet fra (det var for en del år siden), og der er ingen henvisning til det på skemaet. Det var dog en udenlandsk hjemmeside, så forklaringen til skemaet skulle "oversættes" :o)

Jeg synes at mønstret er meget brugbart i mange sammenhænge. Jeg har i hvert fald en masse ideer, hvad man kunne hækle af det. Der kan også komme flere farver til - man kan sagtens bruge pang farver og blande dem sammen i én ting. Vil I prøve selv - her kommer skemaet med forklaring :o)

Jeg beklager dårlig kvalitet af billeder. Jeg har fotograferet den gamle udskrift, som ikke er så tydelig i forvejen. Forklaringen til skemaet har jeg skrevet påny, så er det lidt nemmere.
Tilbage til mit babytæppe - til dette havde jeg hæklet 48 firkanter (6 x 8 firkanter), og tæppet blev i størrelse 72 x 54 cm. Ikke så kæmpe projekt, men jeg blev træt af at hækle de samme firkanter igen og igen... :o)


2 kommentarer:

  1. Det er total yndigt! Blev modtageren ikke vildt glad for det? :-)

    SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...