fredag den 10. juli 2015

Kage med hvidløgDenne kage har jeg hæklet den gang, jeg hæklede kager til min bog "Hæklede kager og søde sager". Kagen var en slags "forsøgskanin" og blev til sidst sorteret fra. Den var tænkt som chokoladekage med marengstoppe, men da den blev færdig, sagde min mand at det lignede hvidløg... :o( Der var også flere andre detaljer, jeg ikke syntes helt om, så kagen endte  som Julias legetøj ;o)

Godt at jeg tog billeder af kagen den gang, for det blev leget så meget med den siden, at kagen ikke længere ligner sig selv :oD

9 kommentarer:

 1. ej hvor er det en fin hvidløgskage.. .. jeg kan sagtens se at det er marengs.. men jeg kan også godt følge din mand i at det kan ligne hvidløg.. dejligt at der er blevet leget meget med den. :o)

  SvarSlet
 2. Hvidløg og marengs har jo også samme form ;) Det er altid godt med lidt billeddokumentation for man ved jo aldrig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne selvfølgeligt rette lidt på marengsen og de andre ting, men blev undervejs lidt træt af denne kage. Men Julia er mega tilfreds med den :)

   Slet
 3. Den er da fin...hvidløg eller ej ^^
  Hvordan ser den så ud efter mange timers leg ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laila! Kagen er bare ikke så fin i formen nu :o)

   Slet
 4. Jeg synes det ligner marengstoppe :)

  SvarSlet
 5. Viste manden min billederne af kagen uden at vise teksten og han sagde straks: "hold da op en fin hæklet kage med maregs eller flødeskumstoppe!" :) hvilket bestemt også var min første tanke - jeg kan gidt se hvad din mand mener men fordi resten så tydeligt er en kage så fik vi altså ikke den tanke ;)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...