onsdag den 25. juli 2012

Hygge midt i kaos


Børnene holder sommerferie fra børnehaven i øjeblikket, så alt vores legetøj bliver brugt som aldrig før.

For et par dage siden skulle jeg sammen med børnene rydde op på deres værelse efter et par timers hæktisk leg, hvor meget legetøj blev væltet ned på gulvet, der blev hoppet i sengene og kastet med puderne og dynerne.

Det var så dejligt midt i dette kaos at opdage et sted i den fineste orden - Julias legekomfur! Tingene blev stillet pænt på den, og alt var klat til 3-rettes middag: suppe med radiser, grød med spejlæg og "vaskede" gulerodder, og kager til dessert :-)

Sådan en lille hyggekrog, der stod i fuld kontrast til resten af værelset :-) Det var også dejligt at se at mine kreationer bliver brugt efter hensigt :-)))


4 kommentarer:

 1. Det er både hyggeligt og inspirerende når der er orden i tingene.

  SvarSlet
 2. Faldt lige over din blog – sikke fine hæklerier.

  Kan se du bor i Esbjerg ligesom mig... Synes det er ret hyggeligt at følge bloggere i nærheden, så tilmelder mig lige som fast læser. :-)

  En anden blogger og jeg arrangerer blogtræf i Grindsted i august – det kan være du vil med?

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at finde nogle flere bloggere fra Esbjerg! Jeg har kigget på din og et par stykker andres blogs - sikke fine blogs, med flotte billeder og spændende tips! :o)
   Selvfølgelig vil jeg med til blogtræf - skal lige først afstemme kalenderen med manden :o) Jeg mailer til dig senere på ugen.

   Slet
 3. Sikke fint legemad - wauw - jeg kan godt forstå børnene passer på det :)
  Kh Tina

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...