lørdag den 17. november 2012

Spiselige kreationer


Til Julias fødselsdag har jeg gentaget min tidligere "bedrift" og bagt regnbuekage :o) Den gang i juli sagde Julia, at hun kunne lide kagen og ønskede sådan en til sin fødselsdag. Og ja, man kan klare virkelig mange ting for sit barn... :o)

Denne gang blev kagen pyntet med Hello Kitty, da Julia er stor fan af Kitty, og vi har virkelig mange Kitty'er og ting med Hello Kitty i lejligheden... :o)

Jeg tegnede Kittys ansigt fra en af Julias bluser på papiret, og klippede konturstreger samt øjnene og munden ud. Derefter bliver skabelonen lagt på kagen eller holdes over kagen, og der dryses forsigtigt på med farverigt drys...


Til dessert har jeg også lavet frugtpige, som jeg så på Facebook. Til denne har jeg brugt 1 ananas (kjole/krop), 1/2 melon (hoved), 2 bananer (arme og ben), 2 mandariner/appelsiner (hænder/fødder), 2 kiwier til pynt af arme/ben og øjne, nogle små stilke af vindruer.

8 kommentarer:

 1. Sikke en god ide med den frugtpige :-) og bliver da bare noget så kagesulten af den farverige kage :-) Kan godt forstå at din datter bad om den :-) Håber I har haft nogle dejlig fødselsdags dage :-) kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sanne! Frugtpigen eller drengen er en super ide, og det tager ingen til at hakke frugterne og lægge på en bageplade - kan kun anbefale til en fest/fødselsdag. Kagen tager i modsætning meget tid at lave... Jeg har kun en springform til bagning, så ja, det tog 1/2 dag... Men synes at den er værd at lave :o)

   Slet
 2. Mm, hvor er du god. Kagen ser så lækker ud, sådan en kunne jeg også godt tænke mig :)
  Hvordan har du lavet den og af hvad? Herhjemme har vi også en meget stor Kitty fan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette! Det sværeste ved kagen er al den logistik med en masse skåle - med dej og krem... :o) Jeg har en henvisning til opskriften i mit tidligere indlæg her:
   http://cupcakebyme.blogspot.dk/2012/07/regnbuekage-til-min-kre.html
   Dejen er almindelig sandkagedej, tror jeg (så meget erfaring har jeg ikke, så jeg tror bare), og så købte jeg 3 pastafarver - rød, blå og gul, og lilla, orange og grøn blev lavet ved at mikse grundfarverne. Kremen skal piskes i lang tid, omkring 10-15 min, og så er det vigtigt med Lemon Curd, som giver lækker smag. Jeg har købt ingredienserne hos Specialkøbmanden - vi har en butik i Esbjerg, og så mener jeg at de har en hjemmeside, hvor man også kan handle...

   Slet
 3. Den frugtpige er da fantastisk :-) det skal jeg huske :-) og kagen er også rigtig fin. Jeg har ikke prøvet regnbuekage endnu. Men det kan være jeg skal prøve det til hende på 9 for hun kan ikke lide Mousse. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun anbefale både frugtanretning og regnbuekagen - det er noget der gør indtryk på især børnene ;o)

   Slet
 4. Den er bare super flot, sådan en regnbuekage.
  Jeg har også planer om at lave en, skal bare lige finde ud af til hvilken lejlighed!
  Genialt med frugtpigen, den ide tror jeg, jeg låner. Jeg laver bare nok bare en dreng istedet :)

  God søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Linette! Jeg kan kun anbefale at gå i gang med begge dele! Glæder mig til at høre om hvordan det gik, når du har lavet kagen eller frugtpigen - du kan bare smide et link i kommentaren, så vil jeg gerne læse om det og se billeder ;o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...