Til en skål til 4 personer skal du bruge:
1/4 lille hvidkålshoved (ca. 400 g)
1 lille løg (ca. 50 g) - jeg bruger rødløg, der har mildere smag
1 æble
ca. 10 skiver rødbede (ca. 150 g)
4-5 spsk rødbedesaft
Fremgangsmåden:
1. Hvidkålen snittes fint.
2. Rødløg hakkes.
3. Æble skrælles og skæres i små tern.
4. Rødbeder skæres i små tern.
5. Rødbedelage tilsættes og salaten vendes godt rundt.
Dæk salatskålen med låg/plastikfilm og stil på køl - trækker ca. 1 time inden servering.
Opskriften har jeg set på Mini-hakkerens blog, som jeg i det hele taget vil anbefale. Der er mange "jordnære" og smagfulde opskrifter og en masse inspiration til hverdagsmad :o)
Lækkert - og rigtig tøset med den lyserøde kulør :D
SvarSlet- Anne
Smager også godt ;)
SletHej Elena :-D
SvarSletSidder lige og slapper af efter en forholdsvis hård dag på job... efterfulgt af en hyggelig frokost sammen med kollegaerne. Endelig har vi ferie :-D
Så kommer der en julesalat op på Bloglovin'... der i den grad ligner min "Prinsessesalat"... og det er det jo :-D
Tak for henvisningen til min blog "Mini-hakkeren". Jeg er glad for, jeg ikke er den eneste, der er begejstret.
Rigtig god jul til dig og dine.
- Pia
Tak for opskriften, Pia! Du kalder den prinsessesalat, men jeg synes bare at den er så god til julemad, og så er vi i julemåneden nu, så jeg kaldte den julesalat. Jeg laver den også kun i denne tid på året.
SletGod juleferie til dig! :-)
Det ser rigtig lækkert ud!
SvarSletSmager også godt :)
Slet