lørdag den 18. juli 2015

Min nye fritidsinteresse


Jeg har fået en ny fritidsinteresse, efter vi blev hus/haveejere... at bekæmpe ukrudt :o) Det er bestemt en sag uden ende... Men når vejret er dejlig, vil man ud i haven og lave noget her og nu, en slags et par timers aktivitet uden den store komplikation. Og her passer ukrudtfjernelse perfekt :o) 

I foråret har jeg fjernet mange mælkebøtter, og nu er der andre slags ukrudt, der breder sig (kender ikke navne på planterne)... Så ja, der er altid noget at lave ;o)


fredag den 10. juli 2015

Kage med hvidløgDenne kage har jeg hæklet den gang, jeg hæklede kager til min bog "Hæklede kager og søde sager". Kagen var en slags "forsøgskanin" og blev til sidst sorteret fra. Den var tænkt som chokoladekage med marengstoppe, men da den blev færdig, sagde min mand at det lignede hvidløg... :o( Der var også flere andre detaljer, jeg ikke syntes helt om, så kagen endte  som Julias legetøj ;o)

Godt at jeg tog billeder af kagen den gang, for det blev leget så meget med den siden, at kagen ikke længere ligner sig selv :oD

tirsdag den 7. juli 2015

Crochet man

Tidligere var hækling kun for kvinder, men i dag er hækling for alle, og selvfølgeligt også for mænd.

Sidste år har jeg opdaget denne blog, skrevet af en hæklende mand fra England. Det er bare så imponerende, hvad han laver. Og han har også hæklet en figur af sig selv, som ligner ham godt :o)For nyligt har jeg opdaget en dansk blog med hæklende mand bag skærmen. Han laver også mange flotte ting, og viser dem oven i købet med humor :o)
De er simpelt hen så seje begge to! Så kig gerne forbi deres blogs :o)


torsdag den 2. juli 2015

Sommer i Skærbæk

Traditionen tro er der pyntet med hæklede og strikkede kreationer i Skærbæks butiksgade. Og også denne gang i humoristisk stil :o)


onsdag den 1. juli 2015

Jordbærtid


Endeligt er det blevet sommer i Danmark, og med denne også jordbærtid. Billedet er "komponeret" af mig og min dejlige datter, og vi brugte mine hæklerier og Julias Jordbær-Hello Kitty :o)


Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...