fredag den 21. december 2012

(Næsten) antik julepyntDette stykke julepynt har vi haft i ... år. Ved ikke præcis hvornår, men engang "før mig" har min mand fået det i gave af sin ven. Det er en slags lysestage -  man kan sætte et fyrfaldslys i åbningen bagerst i lokomotivet, så lyser stjernerne på den :o)

Jeg syntes altid at den er sød og forsøgte at bevare den. Og den har været uheldig flere gange, hvor nogle dele knækkede af... Børnene er også vilde med den, og elsker at køre den på gulv eller bord som om det var et legetog. Så var jeg nødt til at sætte filtpuder på bunden af toget :o)

Endnu en gammel ting med historie i, og jeg håber at vi kan bruger den i mange år endnu...

4 kommentarer:

 1. Den ser rigtig sød ud. Kan godt forstå du er glad for den. Smart med filtdutter, for børn kan virkeligt godt tage livet af lidt af hvert ;0)
  God jul
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Smart med filtdutterne! og den er rigtig sød:) Jeg har lidt af min farmors gamle julepynt, og det holder jeg også særlig meget af.. Håber Liva og Evie vil overtage det en dag:) Dejlig juleweekend til dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes at det er så dejligt med gammel pynt og minder. Du må være heldig :o) God weekend til jer - håber at I bliver raske til juleaften!

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...