fredag den 1. marts 2013

Filtede sjaler i forårsfarver

Endeligt er det forår - i hvert fald i kalenderen...

Jeg har lige nu en periode, hvor jeg er presset både på arbejdet - kører til revisioner hos forskellige kunder hver dag, og hjemme - med forskellige daglige ting og sager... Oven i købet har jeg en (forkølelses) sygdom i kroppen, som tager de sidste kræfter af mig... Det betyder, som I kan forstå, 0-krea for mig og intet til at vise her på bloggen... Jeg vil derfor vise noget fra de gamle "værker".

For nogle år siden var jeg optaget af at lave filtede sjaler, og alle kvinder i min familie fik dem i gave :o)Man skal ikke tro at det er en vinter beklædning. Sjalet er lunt, men der er rigeligt med ventilation (huller) i den, og det fungerer godt i alle slags vejr. Jeg har brugt mine sjaler som pynt oven på en forårsjakke og også til en sommerfest - det ser ret pænt ud oven på en almindelig hvid bluse :o)Sjalerne er lavet af forskellige slags garn - naturligvis rå uldgarn, som "binder" hele sjalet sammen, og diverse bomulds-, mohair- og glimmergarn. Farverne er også blandede. Alt sammen giver det et flot sammenspil og lethed til sjalerne :o)

God fredag og weekend til Jer!

8 kommentarer:

 1. Nej det ser ikke så varmt ud, men det er godt nok flot! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anna! :o) Sjalerne er i hvert fald lune og varmer godt om halsen, da der er uldgarn i :o)

   Slet
 2. Jeg håber du snart er på den anden side af sygdom og arbejdspres, så der er tid til at lave lidt krea igen :-) og at du har tid til at holde weekend :-)
  Dit sjal er super fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Susanne! Det er ret frustrerende at have tanker og ideer, men mangler energi til at udføre dem. Så jeg håber også at snart er det en anden situation. Heldigvis er det lidt forår i luften, så mon ikke det ændrer sig snart...

   Slet
 3. De ser meget flotte ud..
  og god bedring til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Freya! Det er vist en kombination af træthed og forkølelse, så tror nok at det går... :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...