fredag den 22. marts 2013

Hækletips - Nyttige links

Her kommer jeg med et par links, som efter min mening er gode for både nybegyndere og erfarne hæklere. Det kan godt være at du allerede kender nogen af dem.

Der findes mange hæklemasker og hæklemåder, og det er ikke en selvfølge at man har dem alle i hovedet. Nogle gange har man brug for at slå noget op. Det kan du f. eks. gøre på Hendes Verden's hjemmeside. Der er samlet et utal af håndarbejdsskoler, bl. a. Hækleskole. Her finder du step-by-step beskrivelser og tegninger til forskellige slags masker. Der er også mange gode hækleopskrifter på hjemmesiden, og mange er dem blev lavet af bloggere fra Bloglandet :o) Under fanen Håndarbejde vælg enten Hækling eller Håndarbejdsskolen for at komme videre til hhv. hækleopskrifter og hækleskolen.Her er en stor encyklopædi hvad angår hækling og strik - Drops Garnstudio. Man kan bruge den på mange forskellige sprog og på forskellige måder. Her finder du et hav af nemme og forståelige opskrifter - i venstre side er der mulighed at søge i opskrifterne efter bestemte kriterier/emner. Desuden indeholder siden mange instruktionsvideo, hækle/stikkeskoler og samling af mønstre - kig under Tips & Hjælp i øverste menulinje.


Sidste link er en hjemmeside på engelsk og dens navn siger for sig selv - Crochet Pattern Central. Det er et stort katalog af links til hækleopskrifter efter forskellige kategorier og emner. Vælg Free Pattern Directory i øverste menulinje for at komme til de forskellige kategorier, hvorfra du bliver navigeret til engelske og amerikanske hjemmesider og blogs med hækleopskrifter. Og selv om du søger noget bestemt, kan det nemt ske at du falder for noget andet - det er bare så nemt at blive fristet og så har man pludseligt gang i et nyt projekt... :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...