tirsdag den 7. januar 2014

Garn fra Aldi


Så blev jeg også ramt af Aldi-feberen ;o) Der var tilbudt på bomuldsgarn i deres reklameavis i weekenden - 4 nøgler á 50 g for 39,95 kr. Der var også flere opslag på Facebook, hvor man pralede med køb af billig men så farverig garn fra Aldi. Så jeg kiggede forbi den nærmeste Aldi, og kunne ikke modstå de flotte farver. Så ja, der blev brugt nogle penge, selv om jeg slet ikke mangler noget garn... :o)

Jeg synes dog ikke at garnet er så billig, som nogle mente. Ved nærmere kig på pakken opdager man at der kun er 115 m garn i hvert nøgle, mens det plejer at være 160-170 m i en 50 g nøgle bomuldsgarn. Så ud fra det er prisen ret almindelig... 

Men det er da mystisk at ca. 30 % kortere løbelængde giver den samme vægt... Umiddelbart ligner det andre slags bomuld uden fejl. Så hvad er forklaringen på det er en gåde for mig. Min køkkenvægt er itu, så jeg kan ikke tjekke nøglernes vægt. Men mystisk er det da... :o/

8 kommentarer:

 1. Ja jeg blev også fristet af det dejlige farverige garn, og jo den er god nok, der er 50g i hver nøgle. Den eneste fornuftige forklaring jeg kan komme med, er at garnet er tykkere end det du plejer at bruge og dermed tungere pr. løbende meter.
  Jeg har noget garn fra Grønhøj liggende, Regatta blød bomuld, der er der kun ca. 112 m pr. 50g.
  Håber det har løst mysteriet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forklaringen! Tror ikke at Aldi har interesse i at snyde med vægten, så jeg har luret på den samme forklaring, som du kommer med. Har lagt mærke til at garnet er lavet af 5 tråde, mens det plejer at være 4. Så må det nok passe. :o)

   Slet
 2. Farverne ser også rigtig skønne ud!
  Jeg bliver nødt til at lave være med at komme i Aldi, for jeg ender med at få noget garn med hjem, og jeg har så riiiigelige mængder af bomuldsgarn....
  Oveni arbejder min fætter i Aldi, og han er begyndt at ringe til mig, når de har fået nyt garn, og han lægger så ud for det, hvis jeg vil have det. "Heldigvis" har jeg ikke hørt fra ham denne gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk købt flere farver end dem på billedet ;o) Det slog simpelthen et klik i mit hoved da jeg så de flotte farver, så for at gøre valget nemmere tog jeg bare en pakke i hver farve... :-D Ja, godt at din fætter ikke sagde noget... ;o)

   Slet
 3. Jeg kan godt forstå, du blev fristet. Jeg har også godt set alle "lokkeopslagene" på Facebook ;-) Men jeg holder mig i skindet. Jeg har så rigeligt lige nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, det er bedst at holde sig væk fra de steder, hvor der er tilbudt af denne slags ;o)

   Slet
 4. Aldi garnet er tykkere end garnet fra f. eks. Søstrene Grene - og det er forklaringen på vægt og løbelængde forskellen .. men aldi garnet er skønt at hækle med på trods af de "manglende meter" i nøglet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info, June! Jeg glæder mig allerede til jeg skal hækle i garnet :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...