mandag den 18. august 2014

Inspiration fra Tex-Stil messen

Da jeg i for en uge siden deltog i Tex-Stil messen i Vejle, kiggede jeg bl. a. på andre stande. Det var spændende at se nyeste ting og tendenser.

Broderi er rigtig IN nu for tiden, men ligesom med alt andet er det i en mere moderne udgave. Man bruger broderier på nye måder, og mønstrene svarer også til nutiden. 


Denne pude kunne jeg ikke gå forbi uden smil. Den burde næsten sælges sammen med min bog ;o)


Knapper, som ikke er ens. Tænk at de kan være så forskellige, men under et tema. Det kan være super flot pynt til tøjet.


Flere steder på messen har jeg set de små garnnøgler. De er ca. 5 cm høje, så de virker bittesmå. Og de findes i forskellige slags garn - bomuld, uld, akryl osv. De må være perfekte til hæklekits, f. eks. for hæklet legetøj... :o)


Ingen messe uden Jul-tema, og det er da heller ikke ret langt til Jul ;o) Her er nogle ideer i hæklegarn med glimmer.


Og et par ideer i tykt garn - i traditionalle julefarver og modellerne virker lidt bekendt, med alligevel anderledes ;o)


6 kommentarer:

 1. Sikke mange fine og fede ting - det var oplagt, at du fik taget et foto af puden ;-)

  Der er nemlig kommet så mange fine knapper, synes jeg - også de mere anderledes ikke bare de runde af slagsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Knapperne har overrasket mig meget. Da jeg ikke laver tøj, så kigger jeg aldrig på knapper og kender intet til tendenser. Så det var meget nyt at se de anderledes knapper. Jeg er især vild med gymnaster i forskellige stillinger (nr. 6957) og have-tema (nr. 6960). Man kan næsten "fortælle" en historie med de knapper på tøjet :o)

   Slet
 2. Sikke et arbejde med cupcake-puden, men den er også rigtig flot!
  - og sikke andre fede ting du har fået med fra messen. Sjovt med juletingene af glimmergarn. Selvom der inde i mit hovede er ganske længe til, men jo ikke hvis man skal nå at producere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber at ideerne kan bruges til et projekt ;o)

   Slet
 3. Ser ud til at det var et godt messe du har været på :-) Og ja, den pude er da lige dig, smilede også da jeg så den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sanne! Det var en god messe, og cupcake-puden er ret sød :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...