søndag den 11. januar 2015

Tex-Stil messe i VejleI går var jeg på Tex-Stil messe i Vejle, hvor jeg sammen med Sys Fredens og Maja Hansen skulle passe Klematis' stand. Til messen havde jeg igen mine cupcakes med, men også en kage fra den kommende bog "Hæklede kager og søde sager". Kagen vakte opsigt fra forbigående gæster, og mange af dem har også lavet bestillinger på bøger. Kage-bogen kan nemlig forudbestilles på messen. Så hvis du skal til messen enten i dag eller i morgen og vil være bland de første, der får min nye bog, må du huske at kigge forbi Klematis' stand og lave en bestilling :o)

Også denne gang var det en positiv oplevelse at være med til messen - at få en snak med de mange kunder og opdage nogle gange at verden er lille ;o) Så jeg håber bestemt på at deltage i messen til næste gang.


4 kommentarer:

 1. Det lyder bestemt til at have været en god dag! Jeg vidste ikke, der var messe i Vejle, for så kunne det have været, at jeg havde kigget forbi. Der er jo ikke så langt til Vejle fra Kolding :-)

  Den er flot, kagen! Jeg kan godt forstå, den vakte opsigt hos de forbipasserende. Jeg glæder mig til at se, hvad din nye bog byder på.

  Held og lykke med den, Elena!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anita! Messen er en lukket messe for butikker, grossister osv. Men hvis du kender én, der har f. eks. garnforretning (fysisk eller på nettet), kan du spørge personen om at deltage i messen som gæst.

   Slet
 2. Så godt din kage. Den er mega fin

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...