mandag den 18. november 2013

Tak for blogudfordringen-uge!


Så er blogudfordringen-uge slut... Jeg følte mig lidt presset, da der var en del ting her hjemme at se til (det vil jeg skrive om senere), men jeg fortryder slet ikke at jeg deltog i udfordringen - tværtimod! Det var på mange måder spændende, hyggelig og sjov uge, og jeg synes at jeg har fået meget ud af denne udfordring. 

Det var spændende at læse om andre hobbyer, få tips og ideer. Det var hyggeligt at være sammen med andre i et fællesskab - læse hos andre og få mange kommentar. Faktisk har jeg glædet mig hver dag til et nyt overskrift, og var spændt på hvad de andre havde valgt at skrive om. 

Jeg har fået kendskab til flere kreative og spændende blogge. Det var en god måde at præsentere sig selv og lære hinanden at kende, samt hinandens fritidsinteresser. Det føltes som at være til et blogtræf, dog uden at møde hinanden - sådan et interaktivt online træf :o)

Jeg vil gerne sige mange tak til alle deltagere for en spændende uge her i Bloglandet! Og et særligt tak til Anja for en super god ide med denne udfordring! Håber vi høres ved! :o)12 kommentarer:

 1. Selvom jeg ikke selv deltog i udfordringen, så har jeg nydt at læse med hos jer andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, at det var spændende også for andre end selve deltagere :o)

   Slet
 2. Kan kun give dig ret, det har været en super god, og sjov uge :)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig! Det var en rigtig god uge med masser af inspiration og skriveaktivitet.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for din ros af udfordringen! Jeg vidste jo ikke på forhånd, hvad den ville bringe, men ingen tvivl om at det har været noget godt!
  Jeg har også været spændt hver dag på at se, hvad deltagerne valgte at blogge om.
  Jeg har også dig på min blogroller og også på Blogloving - så der er ingen undskyldning for ikke at kunne følge med her på din blog fremover :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Jeg vidste heller ikke hvor spændende det ville være. Så det viste sig at være en god ide at deltage. Også tak for at du gider at læse her :)

   Slet
 5. Selv tak :) det har bestemt været en god uge - kan rigtig godt lide det med interaktiv blogtræf. For jeg tror også, at vi alle har lært hinanden at kende lidt mere i denne uge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt en god måde at lære hinanden at kende ;)

   Slet
 6. ja det kan være svært at skulle poste indlæg når man også har et liv udenfor men det har været sjovt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men da vi vidste emnerne på forhånd, kunne man lave nogle forberedelser i forvejen, og det var en fordel ;)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...