onsdag den 28. maj 2014

Følger du mig... og følger jeg dig?


Jeg bruger her Lines  overskrift - det beklager jeg over for Line, men det skyldes alene det, at den udtrykker det hele på én gang.

Som jeg skrev tidligere, har jeg haft og har stadig nogle overvejelser omkring min blog og blogging i det hele taget. I sidste uge har jeg kigget lidt nærmere på min læseliste, og til min store undren var der rigtig rigtig mange "døde blogs". Nogle blev lukket helt, mens andre har ikke været fornyet i over et år. Så tiden blev brugt på at afmelde mig som fast læser - og det var ikke lige en hurtig og nem opgave, som det viste sig, men med en masse klik hist og pist...

Jeg tænker på at jeg vil begynde forfra. Jeg vil lære nye blogs at kende og jeg vil tættere på jer, der læser min blog. Derfor vil jeg opfordre jer at lægge en kommentar her under indlægget, så kigger jeg gerne forbi. Derefter vil jeg sammensætte en læseliste, der kan ses på bloggen. 


59 kommentarer:

 1. Er gået i stå med at være krea..
  Halter med blogindlæg - ikke manglende lyst men mere inspiration til emner..
  Men følger livligt med rundt omkring - bl.a. her hos dig :-)

  SvarSlet
 2. Det kunne da godt være der skulle ryddes op i min blog liste også. Men sidst jeg prøvede følte jeg det var en umulig opgave. Så kan du måske lave en lille vejledning. Hvis det altså er blog listen på blogger.com du mener.. Det ville være super dejligt :)
  Og jeg læser gerne med her :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i, Tanja. Jeg har selv manglet en vejledning, for så kunne jeg spare noget tid og energi. Jeg må se hvad jeg kan gøre for at hjælpe.

   Slet
 3. Jeg læser med, med stor glæde... Når jeg ellers får tændt for computeren... For jeg må jo indrømme at jeg nok er blevet temmelig forfalden til Instagram :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. jeg kigger med af og til :)
  kender godt det med at 'rydde op', får det gjort når jeg lige får trangen en gang imellem,men det tager lang tid som du selv skriver

  SvarSlet
 5. Jeg får ikke selv skrevet så mange indlæg, men følger med på en del blogs og syntes det er ren afslapning efter en arbejdsdag og giver mig inspiration til nyt - det kan være til et nyt håndarbejde, mad eller en tur :-) flot billede af dine cupcakes.

  SvarSlet
 6. Jeg er en glad følger :-) Og jeg ved også at min blog ofte har besøg af dig :-) Kiggede lige min blog roll igennem og kunne se at ca halvdelen sidste havde lavet et indlag for over en måned siden, så det kunne da godt være man skulle have nye ind - du er på :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Sanne! Og jeg er også en glad følger af dig :o)

   Slet
 7. Jeg tror ikke, at du er i tvivl om, at jeg følger med hos dig :-)

  Jeg bruger aldrig Google Friend Connect, men i stedet Bloglovin', så jeg har i de sidste par uger overvejet at slette min blogroller, fordi jeg ikke bruger den overhovedet.
  Med bloglovin' misser jeg ikke indlæg, og den passer meget godt til mit temperament.

  Jeg tager en gang imellem en oprydningsrunde. Hvis det er længe siden, at der er blevet opdateret på en blog, fjerner jeg den fra min blogroller, men da jeg som sagt ikke rigtig bruger den mere, kan det ende med, at den helt skippes.

  SvarSlet
 8. Jeg læser med på Bloglovin. Er lige begyndt at hækle og faldt i den forbindelse over din blog. Min egen blog handler om mine hunde og ikke noget kreativt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er første gang jeg ser en blog om hunde, men det er da også en fritidsinteresse, så hvorfor ikke? :o)

   Slet
 9. Jeg følger med her. Desværre oplever jeg at blogland er lidt dødt. Det er som om det hele er flyttet over på Instagram. Desværre. For her kan man jo se billederne meget bedre :)

  SvarSlet
 10. Jeg følger med via Bloglovin. Er nybegynder indenfor hækleriet og satans utålmodig (og perfektionistisk!) - så ikke noget om det på min egen blog endnu, men det kommer måske. Lige nu handler bloggen mest om Mad og diverse fra hverdagen.
  Kh. Pennie
  http://pennnylane.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Penny. Kiggede på din blog, men kunne ikke finde ud af hvordan jeg bliver fast læser hos dig...?

   Slet
 11. God ide. Jeg har selv overvejet at rydde op i listen, da flere af dem ikke er fornyet i lang lang tid. Men jeg kigger forbi og måske du også har lyst til at kigge forbi hos mig superprinsessen.dk ?

  SvarSlet
 12. Jeg følger med hos dig og gjort det længe efterhånden...men får ofte læst med via mobilen, hvor det nogle gange er lidt besværligt at lægge kommentarer, men prøver at blive bedre til det:-) jeg er begyndt at blogge for nyligt - startede i slutningen af 2013. Min blog handler mest om strik og om at bo i Nepal med små børn :-) du er meget velkommen til at kigge forbi:-) kh Ingrid www.knitmandu.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende blog! Men du har hverken GFC-gadget eller Bloglovin - er det med vilje? Har set flere, der bruger Google+ - er det noget i stil med Facebook? Det virker bare lidt mærkeligt at føje en man ikke kender til sin "cirkel", men det kunne bare være mig, der ikke forstår det... Vh

   Slet
  2. Åh altså, Elena, det er nok fordi at teknikken omkring hele det her blogging stadig er lidt et mysterium for mig. Jeg prøver at se, om jeg kan finde ud af at få indsat de knapper;-)

   Slet
  3. Hurraaaa, det lykkedes:-) Tak fordi, du gjorde novicen opmærksom på dette;-) kh. Ingrid

   Slet
 13. Hos mig går det også for længe mellem indlæggene, men er jeg på så er din blog en af dem jeg kigger forbi.

  Mona

  SvarSlet
 14. Ja, jeg følger dig og du følger vidst mig. ;o)

  Lige pt, er det vidst mest kager som jeg får lavet, for det er konfirmationstid og fødselsdage.. men jeg håber at få syet lidt i den kommende weekend, og ellers ved jeg at maskinerne skal motioneres i næste weekend :o) jeg er vildt facineret af dine hæklerier, men jeg er ikke selv så god med en hæklenål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Linda! Vi "tilføjer" i den forstand hinanden - jeg laver (for det meste) ikke kager og er fascineret af din kunnen ;o)

   Slet
 15. Følger også med - jeg plejer at få en reminder på mail, når der er nye indlæg herinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende at opdage endnu en hækleblog ;o)

   Slet
 16. Med hensyn til oprydning på bloglisten/blogroll, har jeg for ca en uge slettet den gamle, da der også var rigtig mange på, som ikke bloggede mere. Nu tilføjer jeg dem jeg læser mest og evt nye....sådan når det lige passer ind at gøre det.

  SvarSlet
 17. Følger også med dig, har lært mange små finurlige ting ved at læse med hos dig

  SvarSlet
 18. God ide. Jeg kan desværre ikke uploade billeder i øjeblikket. Håber snart at finde ud af, hvad der er sket.
  Er ked af, hvis folk sletter den læseliste, som vi alle kan se på bloggen. Jeg bruger meget disse til at finde nye blogs.

  SvarSlet
 19. Jeg skal vist også se at få ryddet lidt op, tilføje nye og få slettet på min blogrulle.
  Desværre virker der lidt dødt på bloggen pt. og jeg det har nok noget at gøre med det gode vejr og Instagram :-) Jeg hænger stadig fast ved min blog, da jeg synes at billeder og indlæg er mest fyldestgørende der. Desværre er der mindre trafik og kommentarerer, så lysten daler lidt. Jeg må så også indrømme at jeg heller ikke får brugt så meget af min fritid på at blogge og det er simpelthen pga. af det gode vejr :-)

  SvarSlet
 20. jeg har haft travlt i mange uger så jeg har været lidt fraværende fra bloggen ... men jeg følger dig .. og jeg har tænkt over at rydde lidt op i de "døde" blogs for dem er der mange af og jeg har set din guide den kendt jeg nu godt og jeg er lidt ked af at men kun kan se begrænsede blogs så jeg overvejer at slette alle og starte forfra så jeg må ud og finde de blogs jeg gerne vil følge og ligge kommentar ved :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg følger også dig, Helle ;o) Det var også det, jeg gjorde - slettede næsten alt og begyndte for fra

   Slet
 21. Jeg læser med hos dig og har gjort det længe, men er pinligt dårlig til at få skrevet kommentarer rundt omkring i blogland. Det må jeg se at få strammet lidt op på, for det er helt klart hyggeligst at lave indlæg, når der også bliver svaret. God med et lille opråb fra dig :)

  SvarSlet
 22. Jeg læser skam også med :)
  Du er velkommen til, at kigge forbi hos mig: Denlillaelefant.blogspot.dk

  SvarSlet
 23. Jeg læser ihvertfald også med:-) Lækkert billede i øvrigt:-) Min egen blog står desværre lidt stille, men jeg prøver at komme lidt i gang igen.

  SvarSlet
 24. Jeg læser gerne med hver gang du kommer med et nyt indlæg :-)
  Min egen er lidt død for tiden, men det skyldes nu mest, at jeg nørkler med projekter som først kan deles på et indlæg, når de er givet væk i gave, så jeg har planer om at komme igang igen :-)
  - Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Laura! Dejligt med en blogger fra Esbjerg :o)

   Slet
 25. Jeg følger også med her og forsøger at lægge en kommentar ind imellem :) Jeg følger mange blogs, der ikke følger mig og omvendt. Nogen gange kan jeg ikke se ud fra profilen om vedkommende har en blog eller ej og så er det jo lidt svært at blive fast læser der ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Aslaug! Du var på min liste i forvejen :o)

   Slet
 26. Jeg læser med i klumper. Det vil sige, jeg er ikke så god til at få tjecket jævnligt, så der ligger ofte flere indlæg jeg skal have læst...

  Jeg har først lige tilmeldt mig som fast læser i dag. Kan det passe det er en gadget du først lige har tilføjet? Eller har jeg bare været blind? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Penille! Jeg har altid haft gadget med GFC faste læsere, men hvis du læser fra mobilen, så er det en mobil version du ser, og den "skjuler" mange ting. Jeg har for nyligt ændret det, så også fra mobilen ser man min blog som den er på pc.

   Slet
 27. Jeg er rimelig ny blogger, lidt over et år, så jeg er nok en af dem der er meget aktiv. Jeg elsker at følge med på din blog og henviser også tit hertil i div. krea grupper jeg er med på i facebook.
  hvis du kikker forbi min blog og her nogle gode tips til mig ang. hvordan jeg kan gøre det bedre, høre jeg meget gerne fra dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar, Irene! Og tak for henvisninger. Jeg vil meget gerne kigge på din blog i juleferien. Rigtig god jul og juleferie til dig! :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...