onsdag den 7. maj 2014

MGP-kagen



Jeg har hæklet denne MGP-kage med sange fra den 1. semifinale i baggrunden. Inspirationen blev hentet på billedet nedenunder - i sidste uge har Ude og Hjemme annonceret et tillæg til denne uges bladnummer med Annemettes kager. Det må være en stor bedrift at bage sådan en kage, men at hækle den - ingen problem ;o)


God Eurovision Music Song Contest uge til Jer alle! :o)

15 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin, for jo helt lyst til kage :-)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er det godt tænkt - at "omsætte" netop denne kage til en hæklet udgave.

  Jeg æder Eurovision rådt - jeg har set 1. semifinale og skal også se 2. semifinale og naturligvis the grand final på lørdag. Det er et af årets tv-højdepunkter for mig. Rigtig god Eurovision-uge til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Anita! Det med at omsætte virkelige kager til hæklede kager tænker jeg tit på, når jeg kigger på billeder. Det er ret inspirerende og slet ikke så svært ;)

   Jeg følger også i MGP - når så stor en begivenhed afholdes her i DK, er det ekstra spændende. Synes at det er super smuk scene der blev lavet, så flot med forskellige billeder/motiver i scenegulvet.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hvor er du bare god!!! Den er bare så fin! - og med et fint jordbær på toppen!

  Jeg elsker ESC - og i disse dage er der masser af det! Jeg er vild med al virakket omkring det, og jeg er en af dem, der ikke ser det for at grine af deltagerne. I stedet bliver jeg hvert år rørt over, at så mange nationer vælger at deltage i en sangkonkurrence - i fred og fordragelighed. Der er ingen tvivl om, at hele musikfestivalen er en fest og en fejring af musikken, der er det fælles sprog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for gode ord, Anja! Det er ekstra fokus på MGP i disse dage, og det giver mange gode oplevelser. Sjov ide Annemette har fået med MGP-kagen! Det må være efter Basim har brugt danske flag i sin optræden ;) Håber at han får en god placering på lørdag - rigtig god MGP-lørdag aften til dig!

   Slet
  2. Du må også have en skøn MGP-lørdag :-)

   Slet
 5. Hvor er den blevet god:-)

  SvarSlet
 6. Hvor er du god :-) Den er så fin :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare flot :)

  SvarSlet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...