mandag den 15. oktober 2012

Mini vimpler til mini ranke


En af mine faste læsere spurgte, om vimpelrankerne, jeg viste her på bloggen i sidste uge, kunne bruges til barnevogn. Og nej, det kunne de ikke. Selve vimplerne er 16 cm lange (inkl. filtkuglerne) og 7 cm bredde, mens hele ranken er 135 cm lang. Det er naturligvis en voldsom størrelse i forhold til en barnevogn :o(

Men så tænkte jeg, at man sagtens kunne lave en ranke, der passer i størrelse til en barnevogn. En mini udgave ;o) Og da jeg havde alle materialer liggende på "lageret", gik jeg bare i gang med produktionen :o) Egentligt var jeg i gang med et andet projekt, også noget til barnevogn kan jeg afsløre ;o) Det blev skubbet lidt til side, for projektet med mini vimpler også er mini i sit omfang :o)

I kan se et eksempel på billedet, men jeg har hæklet flere med vimplerne i samme farver, men i en anden rækkefølge. Og da de filtkugler, jeg havde i forvejen, var i pigefarver, så blev rankerne også til piger ;o) Ideen med en løkke ved enden af ranken set hos Jeanette.

10 kommentarer:

 1. Den læser må have været mig!:) Ih, nu kan du nok regne ud, hvad jeg vil være så fræk at spørge om... Du kunne vel ikke have lyst til at sælge den til min Evie Annapige?:) Jeg tror den vil være så fin på hendes barnevogn:) Og har du andre planer er det selvfølgelig HELT ok;)
  Rigtig skøn aften til dig!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et godt gæt! :o) Jeg skriver en mail til dig :o)

   Slet
 2. Hvor er den blevet super fin. :)

  SvarSlet
 3. Den vil pynte på enhver barnevogn :-)
  Jeg har lige startet en forkælelses give away, hvis du har lyst til at deltage er du hjertelig velkommen.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin! Det ser godt ud at garn og filtkugle har samme farve:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Dorthe! Jeg kan også lide at vimplerne i samme farver som filtkuglerne :o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...