onsdag den 9. januar 2013

Glimt af arbejdsprocessen

Jeg tænkte på, at det måske er spændende for jer at se detaljer fra mit kreative arbejde ;o) Når jeg er i gang med noget, flyder mine ting lidt rundt omkring i lejligheden...


Lige nu sidder jeg meget ved spisebordet, hvor lysforholdene er bedst. Her ligger forskellige halvfærdige ting og garn i mange farver. Jeg er i en kreativ proces... :o))

Her er mit "garn-lager" - jeg måtte flytte garnet, jeg arbejder mest med, da kurven har været alt for fyldt og det var svært at finde rundt i det...

Det er så "lageret-2", placeret tæt på spisebordet, hvor jeg sidder, så alt er i rækkevidde ;o) Her har jeg de ting, jeg bruger mest. Strandtasken, jeg lavede sidste sommer, er meget rummelig og bliver brugt til garn. Ved siden af er der en pose med fyldevat - det er en rest jeg har tilbage, og snart må "depoterne" fyldes op igen... ;o)

Det kunne også være spændende at se jeres "arbejdsbord"/ting, når I er i gang med noget kreativt. Det behøver ikke være alt for pænt og ordnet - tror ikke at man tænker på orden, når man er midt i noget ;o)

6 kommentarer:

 1. Kender det kun alt for godt, her ligger tingene også over alt når jeg er i gang :-) Lige pt er alt dog pakket væk, da jeg lige har endnu en fødselsdagsfest på lørdag, men så er alt sikket tilbage i løbet af søndag eller mandag, så skal jeg nok vise mit "rod" frem :-) Dine kreaprojekter ser spændende ud, glæder mig til at se de færdige resultate :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også rydde for alt når vi skal have gæster, og så vender rodet tilbage så snart gæstebesøg er overstået ;o) Glæder mig til dit indlæg!

   Slet
 2. Den hopper jeg på :-) Altså at vise mit rod!! Det er hjørnet af sofaen der konstant er fyldt op med garn og hæklenåle.. Må lige finde et tidspunkt til at få taget et billede..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg kan lide ved hækling, er at man selv kan bestemme hvor "arbejdspladsen" skal ligge ;o) Så du har sofaen - bliver spændende at se det ;o)

   Slet
 3. Jeg elsker rod, når det skyldes kreaprojekter eller at Liva er igang med en god leg, som ikke skal ryddes op bare fordi man skal sove.. Der kan jo leges videre næste dag :-) Dit krea'rod' ser hyggeligt ud - det må være skønt med sådan et lager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk svært at stoppe at rode når hovedet er fyldt med kreative tanker, og for børn er det næsten permanent process - de opfinder, tegner, konstruerer noget hele tiden ;o) Selv mærker jeg ikke min rod, men det må ryddes op en gang imellem, dog er jeg hurtig til at skabe gamle tilstande igen ;o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...