søndag den 15. december 2013

Hæklet julekort


Har du tænkt på at julekortene også kan hækles? Og det kan de godt, dog er det lidt svært at masseproducere... Sådan en personlig hilsen har jeg lige lavet og sendt af sted. 

Det her er mit tredje hæklet kort - de to andre kan du se her og her. Og de kan også bruges som billeder til væggen.

Ideen er ret simpel, og meget kommer an på ens fantasi. Vil du måske også lave et kort, men med dine egne motiver - se min DIY her. Og skriv egentlig til mig her på bloggen eller på mail - jeg vil meget gerne se dine hæklede kort ;o)


God 3. søndag i advent til Jer!10 kommentarer:

 1. Det er godt nok et fint kort :)

  SvarSlet
 2. Sikke en flot kort, og selvom man måske er en hurtig hækler, så må det alligevel tage en god rum til at fremstille det.
  Modtageren af kortet kan kun blive rigtig glad for det <3

  Rigtig god 3. søndag i advent!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja! Jeg håber også at modtageren eller faktisk modtagerne blev glade for kortet. Der er selvfølgelig mange små dele man skal hækle til kortet, men jeg synes også at det er ren hygge, og så er det spændende at se at der bliver samlet et billede af små ting - næsten som mosaik ;o)

   Slet
 3. Nu er jeg ikke den, der sender hundredevis af julekort, MEN.. taber alligevel pusten ved det der. Det kommer vist aldrig til at overgå mig, men når det så er sagt, må jeg også sige, at det er super flot og godt tænkt! :-)
  Så har modtageren bare at sætte pris på det flotte kort! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din rosende kommentar, Helle! Nu er det det eneste kort jeg har sendt i år. Det ser måske kompliceret ud fordi alt er småt, men det er ret nemt - mange elementer er ret enkle og ikke noget særlig hvad angår hækleteknik... Som jeg skrev i indlægget - meget kommer an på ens fantasi ;o) Tak endnu en gang!

   Slet
 4. Det har jeg da godt nok ikke set før, god ide.

  Mona

  SvarSlet
 5. Hvor er det fint! Der ligger bestemt en del arbejde i det, men sikke en glæde det må give modtageren. Det må være noget særligt at modtage så fint et kort.
  Jeg ender julekort, men jeg har ikke tænkt på, at sådan et kan hækles. Tak for ideen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar, Anita! Ja, der er nogle timer i kortet, men det behøver ikke at være så mange hæklede ting på det. Man kan bruge ideen på mange måder - f.eks. at hækle et enkelt element til et kort i almindelig størrelse, så på denne måde kan man måske lave flere kort... ;o)

   Slet

Follow Cupcake By Me on Bloglovin

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...